Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Βοήθεια, κοράκια!


- Αχ Νίνη μου Νίνη μου Νίνη μου Νίνη μου. Μια χαρά Καραγκούνης στη θέση τού Καραγκούνη πας να γίνεις. Συγχαρητήρια παγκόσμιο ταλέντο μου εσύ!

- Κύριε Μέλμπεργκ, συγχαρητήρια για τις αντρίκιες σας δηλώσεις. Δεν κάνατε κανένα πέναλτι. Μάλιστα. Το εμπεδώσαμε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, άλλο επίπεδο οι Βορειοευρωπαίοι άντρακλες. Κιμπάρηδες σκέτοι!

- Σμήνος τα κοράκια σήμερα πέρασαν πάνω από τα ελληνικά γήπεδα και στις μνήμες μας αναβίωσε ο Χίτσκοκ με τα πουλιά του. Να τους χαίρονται οι παράγκες τους!

- Ρε συ Τσακίρη, αν η βλακεία έπαιρνε παράσημα θα κόλλαγες και στο κούτελο αφού δεν θα σου έφτανε η στολή αρλεκίνου που φοράς για να τα χωρέσεις!

- Πουπουρουπουπού (το παραπάνω "που" δώρο από μένα, ξέρεις εσύ), δεν πετάγεσαι μέχρι το Φάληρο να δεις αν έρχεται τσουνάμι; Μόνο η πανηλιθιότητά σου μπορούσε να δει βέβαιο πέναλτι στη φάση τού Αραούχο αλλά και μόνο εσύ μπορούσες να αναρωτηθείς αν ο επιθετικός που κόβει στο ενενηνταφεύγα ο Μαϊστόροβιτς μπορούσε να προλάβει τη μπάλα αν έμενε όρθιος!

- Αμ το πέναλτι που δεν δίνει το κοράκι στον ΠΑΟΚ όταν ο αμυντικός τής Ξάνθης ξαπλώνει τον παίκτη του φαρδύ-πλατύ με τακουνάκι μπροστά στα μάτια του; Έλεος ρε μαυροπούλια. Μας πετάξατε τα μάτια έξω αυτή την Κυριακή!

- Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Ρε Καραμητρογεωργίου. Σάλτα συνουσιάσου με τον Ογκουνσότο μπας και δεις άσπρη μέρα και ξελαμπικάρει το μάτι σου. Και σταμάτα την κλάψα. Το καταλάβαμε ότι δεν το κάνεις για σένα αλλά για τη φουκαριάρα την ομάδα σου αλλά εκείνη διαθέτει περισσότερη αξιοπρέπεια από σένα!

10 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Φαγωθήκατε όλοι με τον μικρό να τον λέτε νέο Καραγκούνη.
Μην τον υποβιβάζετε, ο Νίνης είναι ο νέος Σαραβάκος.
Κι απ' ότι είδα χθες εκτός απ' τα χαρίσματα του Μήτσου
έχει "πάρει" και τα κουσούρια του!

Μέλμπεργκ, αγόρι μου, άστο να πάει στο διάολο. Τί την θες
τη δήλωση; Κατανοώ πως δεν μπορείς να πεις "ναι, έκανα
πέναλτι και κακώς δεν τό 'δωσε ο διαιτητής" αλλά δεν μπορείς
να βγάλεις ακόμη και τις εφημερίδες του ΟΣΦΠ (που γράφουν
για καθαρό πέναλτι) τρελές. Υπάρχει κι ο δρόμος της σιωπής...

BALADEUR είπε...

Μου "χρωστάς" μία απάντηση:
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2446803467225628703&postID=1575658531920065517&isPopup=true
Μη μ' αφήνεις στο σκοτάδι!!!

KANTHAR0S είπε...

Τα κοράκια βλέπω ότι πετάνε πάλι.

Όσο για τον Πουρουπουπού και μόνο που τον βλέπεις εμένα μου φτάνει. Ο τύπος είναι απόλαυση. Και να φανταστείς ότι παρουσιαζει μία επική αθλητική εκπομπή. Ελπίζω του χρόνου να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.

BALADEUR είπε...

Συγνώμη! Αν εννόησα καλώς βλέπετε ακόμη Αθλητική Κυριακή; Γιατί;;;;;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ Baladeur

Για τον Νίνη όταν λέω ότι έγινε Καραγκούνης εννοώ ότι πέρασε με άριστα τη γνωστή Καραγκούνειο Σχολή Καταδύσεων & Υποκριτικής "Ο Πεφτασήκωτος", ιδιοκτησίας του γνωστού και μη εξαιρετέου στραβοκάνη γκρινιάρη, άμπαλου, κάτι σαν ποδοσφαιριστή Καραγκούνη. Ποδοσφαιρικά δεν ξέρω να θα μοιάσει στον Σαραβάκο (άλλος γνωστός βουτηχτής) αλλά σαν χαρακτήρας δεν βλέπω να πηγαίνει προς τα εκεί. Και ο κωλοπαιδισμός που αρχίζει και εμφανίζει κι αυτός Καραγκούνιος μου μοιάζει. Μακάρι να μη γίνει έτσι αλλά δεν το βλέπω. Όταν απαντάει στον δημοσιογράφο ότι το πέναλτι που του έγινε ήταν καραμπινάτο και όποιος λέει το αντίθετο έχει τους δικούς του λόγους δε μου φέρνει σε Σαραβάκο που για να του πάρεις λέξη έπρεπε να έχεις κάνει πρώτα ευχέλαιο. Και θεατρίνος και ψευταράς ολκής ο μικρός που βουτάει χωρίς να τον αγγίξει ο αμυντικός του Πανιωνίου λες και βρίσκεται πάνω σε βατήρα. Anyway.
Για τους λουκουμάδες με σοκολάτα και την απάντηση που χρωστάω.
Όπως βγαίνουν καυτοί αντί να βάλουν μέλι τους περιχύνουν με μερέντα η οποία λιώνει πάνω τους και δημιουργείται ένα καθεστώς κόλασης στο οποίο λες θα μπω κι ας χάσω για πάντα την ουράνια βασιλεία.
Πηγές: Οι περισσότεροι πια τους σερβίρουν και με σοκολάτα, ξεχωρίζουν όμως το λουκουματζίδικο απέναντι από τις χασαποταβέρνες στα Βλάχικα της Βάρης, "Πρώτο" νομίζω το λένε, ένα μικρό λουκουματζίδικο που βρίσκεται στην οδό Φιλολάου απέναντι σχεδόν από τον Άγιο Αρτέμιο στη Γούβα του Παγκρατίου κι αν θέλεις να σου τους σερβίρουν μετά το φαγητό πας στην ταβέρνα Καλυψώ, Πεντέλης 28 αν δεν κάνω λάθος που βρίσκεται στην Αμφιθέα αμέσως μόλις περάσεις κάτω από τη γέφυρα που έρχεται από Συγγρού και οδηγεί στην Αμφιθέα κάνεις δεξιά το πρώτο στενό και αμέσως στο δεξί σου χέρι τη συναντάς. Είνι ακριβώς απέναντι από την αντιπροσωπεία της Ford. Νομίζω όμως ότι τόσο ο Κρίνος στην Αιόλου όσο και το Αιγαίο στην Πανεπιστημίου, που είναι τα δυο παλιότερα λουκουματζίδικα της Αθήνας, σερβίρουν πια και λουκουμάδες με σοκολάτα. Τέλος, αν βαριέσαι πολύ, αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ ένα κουτάκι μείγμα λουκουμάδων Γιώτης και ένα βαζάκι μερέντα και τους φτιάχνεις μόνος σου για να μπορείς να γλείφεις και τα δάχτυλά σου χωρίς να σε μπανίζει κανένας αδιάκριτος που του τρέχουν τα σάλια. Ήμουν αρκετά κατατοπιστικός ή να προχωρήσω και σε περισσότερες λεπτομέρειες; Αν θέλεις σου γράφω και βιβλίο. Πώς φαίνεται ο καλοφαγάς ε; :-)

@ Kantharos

Αν η κρατική τηλεόραση συντηρεί έναν τέτοιο πανύβλακα με λεφτά που στη κυριολεξία βουτάει μέσα από τις δικές μας τσέπες, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Το γενικότερο ύφος της εκπομπής και τα πρόσωπα που παρελαύνουν από εκεί είναι ενδεικτικά της ποιότητάς της και του τι ακριβώς πρεσβεύει. Προσωπικά σαν πολίτης αρνούμαι να πληρώνω ένα κανάλι που διατηρεί μια εκπομπή η οποία αφορά αποκλειστικά δύο μόνο ομάδες της Ελλάδας φτύνοντας προκλητικά όλες τις άλλες. Έχω πληροφορίες ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ με το κλείσιμο της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου θα προβεί σε θεαματικές αλλάγές. Δεν ψήνομαι όμως γιατί, ως γνωστόν, είναι πολλά τα λεφτά που τσεπώνουν από τον Κόκαλη σε πρώτη φάση αλλά και από τους πολυμετοχικούς σε δεύτερη φάση, για να κάνουν το παιχνίδι τους και να ασκούν προπαγάνδα για λογαριασμό τους στο νεαρό σε ηλικία φίλαθλο κοινό. Σκοταδισμός και μέθοδοι Στάζι σε όλο τους το μεγαλείο με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους και με το πορτοφόλι το δικό σου, το δικό μου και όλου του ελληνικού λαού.

KANTHAR0S είπε...

Αετόπουλο σε πάω γιατί φαίνεσαι καλοφαγάς. Σπανίζουν στην εποχή μας.

Λουκουμάδες = Μπόμπα

Μπαλαντέρ έχω σταματήσει να βλέπω Αθλητική Κυριακή, διότι το μόνο σωστό από τον τίτλο είναι το Κυριακή.

Αλλά λατρεύω να μαθαίνω μετά τι παπαριές έχει πετάξει πάλι στον αέρα. Άσε που δεν έχει και τσίπα. Παραιτήσου ρε. Όλοι τον κράζουνε και αυτός εκεί μπάστακας.

Υ.Γ. Ο Κατσαρός όπως φαίνεται την έκανε. Πουρουπουπου κάντην κι εσύ να παρουσιάζει ο Καριούλας. Εκεί θα γίνω φανατικός.

Υ.Γ. Για παράδειγμα θυμάμαι την παρέμβαση Σκόρδα και λιώνω. Η πλάκα είναι ότι ο Πουρουπουπου ακόμα λέει τέτοιες βλακείες.

BALADEUR είπε...

Ακόμη και το Κυριακή ελέγχεται.
Αν δεν υποστηρίζεις κάποιον απ'
τους μεγάλους θα δεις τα στιγμιότυπα
της ομάδας σου την ... Δευτέρα!
(Δηλαδή στη χθεσινή εκπομπή τον ... άλλο μήνα!!!)

ΥΓ. Λουκουμάδες με μερέντα!!!! Ψήνομαι................

BALADEUR είπε...

Λοιπόν, πλάκα-πλάκα, μ' έβαλες στο σβούρο κι αγόρασα μερέντα
(χωρίς λουκουμάδες) σήμερα. Είχα ν' αγοράσω από μικρό παιδί.
Και μαζί με τα παιδικά μου χρόνια θυμήθηκα και τη διαφήμιση
με τον πιτσιρικά ντριπλέρ που τον ρωτάνε "ποιος είσαι ο Μαραντόνα;"
κι απαντά πασαλειμμένος "όχι ο Μερεντόνα". Thanks for the memories brother!!!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Χαίρομαι νέε μου (χε χε χε, θέλω τούρτα) που σε έβαλα στο σωστό δρόμο. Σειρά έχει τώρα να σε πείσω να αρχίσεις να τρως θρεψίνη :-)

BALADEUR είπε...

Τί είναι ωρέ η θρεψίνη;

ΥΓ. Η μερέντα εξαφανίστηκε σε χρόνο dt!!!