Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τόσο κλάμα πώς αντέχεται κύριε Πιλάβιέ μου;


Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας εξέδωσε η ομάδα τού Αιγάλεω. Το "Σίτι" με αφορμή το σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό, όπου έχασε με 1-0 επιτίθεται τόσο στη διοίκηση της ΕΠΟ όσο και σε εκείνη της ΚΕΔ, κάνοντας λόγο για "στημένα παιχνίδια".

"Ένα ακόμα παιχνίδι τής ομάδας μας χάθηκε διότι το ήθελε ένας διαιτητής. Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί oι "Κύριοι" που επαγγέλθηκαν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου μετά την απομάκρυνση Γκαγκάτση κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με διαφορετικά "εργαλεία". Τα στημένα παιχνίδια κυριαρχούν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος νίπτει τα χείρας του. Η τριάδα τής ΚΕΔ (Τεροβίτσας, Παπαδάκος, Φινοκαλιώτης) όχι μόνο δεν ασχολείται με τους διαιτητές των αγώνων αυτών, αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο πολλοί να νοσταλγούν την εποχή Ψυχομάνη. Το Αιγάλεω έχει μεγάλη ιστορία και θα συνεχίσει να υπάρχει όταν η κάθε μορφή "σπείρας" της Λ. Συγγρού έχει παραδοθεί στην χλεύη και το ανάθεμα όλων των υγειών φιλάθλων".


Αμ, το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν δεν έλεγαν οι παραγκάρχες σας; Τώρα τι κλαίγεστε; Έχει ο καιρός γυρίσματα και το ξέρατε. Η μισή Ελλάδα σας μούντζωνε μετά τις αποκαλύψεις των τηλεφωνημάτων Σπάθα, Κοκκαλιάρη, Παράξενου & ΣΙΑ. Στη συνέχεια, σα να μη σας έφταναν όλα αυτά, "βιάσατε" τον Ηλυσιακό και τους φιλάθλους του υφαρπάζοντας μέχρι και τις άπλυτες κάλτσες από τα αποδυτήρια του ιστορικού αυτού συλλόγου στο όνομα μιας δήθεν συγχώνευσης που κανείς δεν επιθυμούσε από την άλλη πλευρά. Στα παλιά τα χρόνια το έλεγαν κατοχή, χούντα, τραμπουκισμό. Εσάς σας βόλεψε να το πείτε απλά συγχώνευση. Οι μούντζες εναντίον σας πολλαπλασιάστηκαν χωρίς να φταίνε σε τίποτα οι αγνοί φίλαθλοι του ιστορικού Αιγάλεω. Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε ήσυχη την πολύπαθη εξαιτίας των κάκιστων χειρισμών σας ομάδα και να πάτε να παίξετε με τα κουβαδάκια σας σε καμιά άλλη παραλία αντί να κλαίτε σαν άπορες κορασίδες που αφού βίασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά άρχισαν να σκούζουν: "πιάστε τον βιαστή";

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρθηκε εναντίον τής Super League και του προέδρου της, Σοφοκλη Πιλάβιου εξεδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

"Ένα καθαρό γκολ που δεν μέτρησε, που απόρησε και ο ίδιος ο επόπτης, με το οφ σάιντ που έδωσε.
Μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πόι, πεσμένος στο έδαφος, με το χέρι να προφυλάσσει το πρόσωπο και ένα ρεσιτάλ από τον κο Τσινιάρη.
Κερδίζει ο παίκτης Σουάνης την μπάλα και φεύγει μόνος προς το αντίπαλο τέρμα και γυρνάει την φάση πίσω δίνοντας φάουλ υπέρ τής SKODA ΞΑΝΘΗ.
Άψογη επιλογή τού διαιτητικού τρίου.
Πρόεδρε, ήταν όντως άψογες και αμερόληπτες οι επιλογές που έκανες.
Και επειδή, Πρόεδρε είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις σε ποιον απευθυνόμαστε γιατί στην Ελλάδα που ζούμε όποια πέτρα και να πετάξεις ή σκύλο θα χτυπήσεις ή Πρόεδρο (είναι τόσοι πολλοί οι Πρόεδροι), για σένα το λέμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, κύριε Πιλάβιε.
Κύριε Πρόδρε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα".


Καλά, ανατρίχιασα μιλάμε! Παράξενε δεν παίζεσαι! Εσύ αδικείσαι πραγματικά στην Σούπερ Λίγκα που βρίσκεσαι. Είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Αλλά ο άτιμος ο χρόνος τρέχει και πού να τους προλάβεις όλους ρε γαμώτο. Τέσσερις (4) μόνο ανακοινώσεις έβγαλες στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ που σας έπαιξε όμορφα και φύγατε με τα μάτια γουρλωμένα (από την έκπληξη φυσικά, από τι άλλο). Μετά δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες ακόμα έβγαλες μέσα στην εβδομάδα που πέρασε. Τώρα άλλη. Πού να προλάβεις κι εσύ δύστυχε. Σε καταλαβαίνω. Όμως μην ανησυχείς. Του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία φαντάζομαι θα διαθέτεις άφθονο χρόνο να συντάξεις ολόκληρο βιβλίο με τα παράπονά σου, όχι μόνο σκέτες ανακοινώσεις. Έχει ο καιρός γυρίσματα είπαμε κι όταν γυρίζει ο άτιμος ο τροχός έρχεται και η στιγμή που θα καταφέρει να γαμήσει και ο ταλαίπωρος ο φτωχός. Παρότι σιχαίνομαι τον Κομπότη και την ομαδίτσα του όσο τίποτα θα χαρώ ιδιαιτέρως να δω τον παράξενο πρόεδρο ομάδας Β' Εθνικής. Αντίθετα θλίβομαι για την Ξάνθη γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και δεν της άξιζε τέτοια τύχη. Αλλά με όποιον μπλέξει σήμερα κανείς καλείται να πληρώσει και τις αμαρτίες του.

9 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Θεός ο Πανόπουλος. Πραγματικά δεν υπάρχει.
Η έλλειψή του θα μας κόστιζε.
Περιμένω πως και πως βιβλίο με όλες τις ανακοινώσεις της Ξάνθης.
Best seller ήδη...

Στα του θωμά, δεν είμαι χαιρέκακος.
Δεν διασκεδάζω με την κατάντια του άλλου ότι κι αν μου έχει κάνει.
Αλλά, ρε γαμώτο, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...

KANTHAR0S είπε...

Έιμαστε σάπιοι ρε γμτ. Ανάξιοι να διαχειριστούμε καταστάσεις. Δώσε μας παρασκήνιο και πάρε μας την ψυχή. Προσωπικά γουστάρω Πανόπουλο. Μεγάλος παράγοντας, μεγάλος Πρόεδρος. Συμφωνώ με τον Μπαλαντέρ ότι η έλλειψη του θα είναι πλήγμα. Κρίμα, κρίμα.

Όσο για την ΚΕΔ άστα. Φαίνεται ότι κι αυτοί είναι ανίκανοι και απρόθυμοι.

BALADEUR είπε...

Λοιπόν, ιδέα! Αν βάζαμε πρόεδρο της ΕΠΟ ή της ΚΕΔ τον τιτανομεγιστοτεράστιο Τροχανά θα τολμούσε κανείς να βγάλει ανακοινώσεις;

Ποιός θα είχε το σθένος και τα κουράγια να διαβάσει απαντητική επιστολή Τροχανά στην ανακοίνωσή του;

Άσε που ο θεούλης Μισέλ θά 'βρισκε τόσα λάθη (συντακτικά και μη) που θα τους έκανε ρεζίλι και θα ντρεπόντουσαν να βγάλουν ανακοινώσεις...

BALADEUR είπε...

Δέχομαι συγχαρητήρια! Εκφραστείτε λεύτερα μην ντρέπεστε...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Συγχαρητήρια πολλά αν και θα προτιμούσα να βρεις μια λύση πιο... εποικοδομητική. Εγώ ας πούμε αν ήμουν στα διοικητικά της ΑΕΚ θα τον προσλάμβανα σκάουτερ ειδικά για της πέριξ της Σιβηρίας χώρες. Θα του έβγαζα ένα ειστήριο για εκεί, θα του πλήρωνα και μια ετήσια παραμονή και θα ξεμπέρδευα από δαύτον. Άντε γιατί τον είδα χτες στην παρωδία Γ.Σ. να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Αδαμίδηδες, Νοτιάδες και λοιπούς και έπαθα πλεμονοκοιλιακή στηθοποδάγρα. Ακούς εκεί να συμμετέχει ο κύριος μία (1) μετοχή στη Γ.Σ. Θα πάθουμε ομαδική παράκρουση όσοι έχουμε απομείνει με σώας τας φρένας σ' αυτή την ομάδα.

BALADEUR είπε...

Ο Τροχανάς τον τελευταίο καιρό βγήκε μπροστά, στο προσκήνιο.
Επειδή δεν είναι ούτε χαζός ούτε ψώνιο έχει προφανώς τους λόγους του.
Για ποιό λόγο τόση προσωπική προβολή; Ετοιμάζει κάτι;
Σχετίζεται με την ΑΕΚ; Μ' αυτή την ομάδα δεν πλήττεις ποτέ...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Όντως πρέπει να ετοιμάζει κίνηση. ΚΟ.ΜΕ.ΣΑΛ. λέγεται η ομάδα της οποίας είναι επικεφαλής ((Κομάντα Με Σαλιάρες) και σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Κάτω Πεύκης και την οργάνωση ΖΟΜΠΙ Αχέροντα θα διεκδικήσουν το καλοκαίρι (όσοι απ' αυτούς βρίσκονται ακόμα ανάμεσά μας) τη διοίκηση της ΑΕΚ. Έχουν βρει και δύο χορηγούς για αρχή. Τις πάνες Τσισολάξ και και τον Εθνικό Οργανισμό Καλλιέργειας Τίλιου. Βοήθειά μας...

BALADEUR είπε...

Γεροντική άνοια; Λες;
Γερνάνε και οι θεούληδες;
Μ' έχεις προβληματίσει πολύ σήμερα...

KANTHAR0S είπε...

Ζήτω ο Τροχανάς!