Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αλήθειες και μπαρούφες


- Σε περίοδο πραγματικής ή φαινομενικής διοικητικής ηρεμίας, τα σενάρια περί απόφασης του Πέτρου Παππά να απεμπλακεί οριστικά από την ΑΕΚ πόση αλήθεια κρύβουν από πίσω;
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Γιατί η ΑΕΚ ψάχνεται για τερματοφύλακα; Ο Αραμπατζής υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο ενώ και ο Σάχα είχε πέρυσι ανανεώσει το δικό του. Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Οι ειδήμονες μιλάνε για τέλος εποχής τού Αργεντινού.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Παυλής επέστρεψε και περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του από τον Χιμένεθ. Βέβαια οι ευκαιρίες δεν είναι στραγάλια κι ο νεαρός πήρε μπόλικες από τον Μπάγιεβιτς χωρίς να βουτήξει κάποια απ' αυτές από τα μαλλιά. Κρίμα γιατί υπήρξε συμπαθής σε όλους τούς Ενωσίτες. Το ερώτημα είναι αν θα μείνει ελεύθερος τον Γενάρη ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Εκτός κι αν ξαφνικά ξυπνήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης που πιστεύει ότι κρύβει μέσα του. Τα τσακάλια τής πιάτσας επιμένουν για άμεσο τελείωμα του Παυλή.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Γεωργέας δεν πρόκειται να φύγει τον Γενάρη. Θα κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Γίνεται προσπάθεια να ψηθούν ώστε να υπογράψουν για ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο οι Λύμπε και Δέλλας. Η διοίκηση και ο προπονητής κρίνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και του χρόνου, με περιορισμένη φυσικά αγωνιστική παρουσία.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Λαγός θα βρίσκεται και του χρόνου στο ρόστερ τής ΑΕΚ. Όσοι πιστεύουν ότι θα τον αφήσει ελεύθερο η ΑΕΚ θα απογοητευτούν.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Γκερέιρο δεν πρόκειται να το κουνήσει ρούπι από την ΑΕΚ. Δεν είναι βλάκας ο άνθρωπος. Πού θα ξαναβρεί παρόμοιο συμβόλαιο στην κατάσταση που βρίσκεται; Πιθανότατα θα είναι και μία από τι καυτές πατάτες που θα αναδείξει το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου που όλοι περιμένουμε. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να ζητήσει η ΑΕΚ από τον Θανόπουλο που τον έφερε, να καλύψει το υπόλοιπο του σκανδαλώδους συμβολαίου του.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο δανεισμός τού Έντερ λήγει οριστικά τον Ιανουάριο (εκτός αν κολλήσει στην άρνηση της ομάδας που ανήκει να δεχτεί να σπάσει η συμφωνία τόσο νωρίς). Ο άλλος, του Νασούτι, λήγει στις 31 Μαΐου και φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας. Γενικά οι δανεισμοί των τελευταίων ετών για την ΑΕΚ, στην πλειονότητά τους έχουν αποδειχτεί κουραφέξαλα.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Πατσατζόγλου στέκεται με έτοιμες τις βαλίτσες μπροστά στην έξοδο. Πίσω του σε απόσταση αναπνοής έρχεται και ο Νταντόμο.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Πόσο συμφέρει την ΑΕΚ να επιτρέπει στον Τζιμπούρ να επιλέγει αν θα χειρουργηθεί ή όχι, τη στιγμή που χάνει 5 με 6 αγώνες στη σειρά κάθε φορά που παθαίνει υποτροπή το τραύμα του στον ώμο; Να έχεις πληρώσει ένα παίκτη 3.200.000 και να έχει χάσει μισή σεζόν από καπρίτσια κι άλλη μισή από ένα τραυματισμό τού οποίου δεν επιθυμεί τη θεραπεία, δεν είναι και το εξυπνότερο πράγμα στον κόσμο για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Εκτός κι αν έχουν υπόσταση οι φήμες που ακούγονται περί δυσαρέσκειας λόγω εμπλοκής του σε νέο εσωτερικό επεισόδιο και σιωπηρή τιμωρία από τον προπονητή και τη διοίκηση. Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με τους ψιθυριστές, που ακόμα δεν έχει υπογραφεί και το νέο του συμβόλαιο. Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Οι πιθανότητες να φύγει ο Μπλάνκο με μεταγραφή τον άλλο μήνα είναι πολλές. Σ' αυτή την περίπτωση θα ωφεληθεί και η ΑΕΚ. Αν φύγει το καλοκαίρι σαν ελεύθερος φυσικά η ΑΕΚ δεν παίρνει δεκάρα. Λέγεται, λοιπόν, πως η ΑΕΚ θα συναινέσει στην πώλησή του τώρα τον Γενάρη, αφού δεν είναι διατεθειμένη να του κάνει πρόταση μεγαλύτερη από 550 χιλιάδες για να τον κρατήσει.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Ο Χιμένεθ έχει κατά νου να χτίσει την καινούρια ΑΕΚ βασιζόμενος σε ένα άξονα σχετικά νέων παικτών που με την προσθήκη κάποιων ποιοτικών μεταγραφών θα επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. Ο άξονας αυτός θα αποτελείται από τους εξής παίκτες, την παραμονή των οποίων έθεσε ως προτεραιότητα ο Ισπανός: Μανωλάς, Μάκος, Μπερνς, Λεονάρντο, Σκόκο.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

- Η ΠΑΕ με έντεχνο τρόπο βγάζει από πάνω της την υποχρέωση να συμπεριλάβει στο χώρο τού νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και το γήπεδο μπάσκετ των 5.000 θέσεων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να πετύχει την αύξηση της τελικής χωρητικότητας από 28 σε 30 χιλιάδες θέσεις. Ρίχνει το μπαλάκι, λοιπόν, στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο χώρος τού παλιού εργοστασίου τής Μπριτάνια για να κατασκευαστεί, εντελώς ανεξάρτητο από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το κλειστό τού μπάσκετ. Περίπτωση όμως που δεν παίζει να πραγματοποιείται με την καμία. Οι οριστικές αποφάσεις θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από τη στάση που θα κρατήσει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.
Αλήθεια ή μπαρούφα;

Ας ψηφίσουμε και ανάλογα με την εξέλιξη κάθε γεγονότος κάνουμε ταμείο...

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το έχουμε ξαναπεί μάγκα. Οι ρουφιάνες οι αλήθειες πονάνε. Οι μπαρούφες όχι.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Αχ βρε σπάνιε Κάνθαρε. Με δυο φράσεις απάντησες και στα δεκατρία ερωτήματα...

PODOSFAIRAKIS είπε...

Εύλογα τα ερωτήματα σου.

Πως και δεν σχολίασες την ομάδα στο μάτς με την Λάρισα.

Σήμερα πάμε για την νίκη ΑΕΚΑΡΑ μου.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ GEORGE-yellow

Φίλε μου Γιώργο, ίσως απόψε να κατάλαβες γιατί δεν σχολίασα την ομάδα μετά το 4-0 με τη Λάρισα....