Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ ΡΕ!


Ρε παιδιά, τι γίνεται σ' αυτό το κωλοπρωτάθλημα της τσούτσας; Κάθε μέρα και ένα ευτράπελο. Δεν λέω σκάνδαλο γιατί έχει χαθεί πια η σημασία αυτής της λέξης.

Ο Μιραλάς τρώει δύο αγωνιστικές και ξαφνικά με εντολή εισαγγελέα (!) αθωώνεται παραμονή τού αγώνα των γαύρων με τον Άρη!

Ο Σισέ μάς δηλώνει μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα ότι τον πηδήξανε (!) και κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιείται!

Στην ΕΠΟ τροποποιούν εν μία νυκτί τον κανονισμό περί μεταγραφής ελεύθερων ποδοσφαιριστών για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει τον τερματοφύλακα Κοτσιώλη!

Για την ΑΕΚ αντίθετα δεν βρίσκεται κανείς να επισπεύσει την εκδίκαση της υπόθεσής της για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό ώστε να εκτίσει την ποινή της στα ματς με Εργοτέλη και Πανιώνιο για να την αφήσουν χωρίς κόσμο στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

Για τον ΠΑΟΚ όμως βγάζουν απόφαση σε τρεις μέρες ώστε να τιμωρηθεί και να παίξει τον επαναληπτικό τού κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς τους φιλάθλους του!

Στο μεταξύ ακόμα μετράνε το ποσοστό χαλάρωσης που υπέστη το λαστιχάκι τού σορτς τού Μήτρογλου για να αποφανθούν αν φάνηκε ολόκληρος ο πισινός του ή μόνο οι πρόποδες από τα μεριά του, όταν τα έδειχνε στους φιλάθλους στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Οι κάφροι τού Ολυμπιακού εισβάλουν σε θέατρο (!) όπου παίζεται έργο το οποίο κατά ατυχή έμπνευση του συγγραφέα περιλαμβάνει τη λέξη ΠΑΟΚ και τα κάνουν γης μαδιάμ. Κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιείται να επισπεύσει την κλήση σε απολογία των όποιων κατά τη γνώμη του έχουν την ευθύνη. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ξεμπροστιάζει τον Ολυμπιακό καλώντας τον να πάρει θέση και αντί αυτού ο χοντρός πρόεδρος των γαύρων περνάει στην αντεπίθεση βρίζοντας τον εκπρόσωπο της πολιτείας, ενώ ταυτόχρονα, σε ένδειξη ανωτερότητας, πάει να παρακολουθήσει την παράσταση!

Δεν θα συνεχίσω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω πίεση. Αλλά έχω να πω σε όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές αυτού του θεάτρου σκιών που δήθεν παίζεται στα γήπεδα από μαντράχαλους με κοντά παντελονάκια, "σας πήρανε χαμπάρι ακόμα και οι κάμπιες που έχουν ρημάξει τα πεύκα όλης της χώρας". Ανυπομονώ να δω πότε θα εξαντληθεί η υπομονή των οπαδών όλων των ομάδων πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και θα αποφασίσουν να ενωθούν μετατρέποντας σε παρωδία τούς αγώνες και φωνάζοντας όλοι μαζί ένα και μόνο σύνθημα που να απευθύνεται σε όλους αυτούς που χωρίς καμία τσίπα τούς δουλεύουν μπροστά στα μάτια τους: ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ ΡΕ!

5 σχόλια:

aekscript είπε...

Oι απαρτίζοντες την ΕΠΟ είναι όλοι τους μηυμένοι στα καβείρια και ελευσίνια μυστήρια, πράγματα μη κατανοητά για μας τούς κοινούς θνητούς.
ΥΓ Τρελλαίνομαι για λουκουμάδες πολίτικους!

KANTHAR0S είπε...

Πρώτον, έγραψα το άρθρο για την ΑΕΚ που είχα πει ότι έσβησα καταλάθος.

Δεύτερον, όλα αυτά που γράφεις είναι ορθά. Είναι σαφές ότι έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο νομιμότητας και έχουμε περάσει στο θράσος και στην προκλητικότητα.

Τρίτον, κι ο Αεκσκιπτ λουκουμαδόφιλος; Μεγαλώνει η παρέα.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ aekscript

Καλωσήρθες στο κιτρινόμαυρο καλύβι μου. Σε διαβάζω και σε ευχαριστώ για την πρόσφατη αναφορά σου σε μένα.
Όλοι αυτοί έχω την αίσθηση ότι αποθρασύνονται όσο η δικιά μας αδιαφορία μεγαλώνει. Λένε πως η δράση προκαλεί αντίδραση. Στο μαγικό κόσμο τού ποδοσφαίρου όμως ανατρέπονται όλα. Εδώ η άνομη δράση προκαλεί... παραίτηση. Είμαστε άξιοι για όσα μας συμβαίνουν.
Λάτρης των λουκουμάδων κι εσύ; Να σε κεράσω τότε μια μεριδούλα. Εγώ είμαι στη στέρηση και την ευθύνη γι' αυτό τη φέρει ο KANTHAROS. Μπήκα σε υποχρεωτική δίαιτα εις ένδειξη συμπαράστασης μέχρι να μπορέσει να ρεφάρει, αλλά το καθυστερεί και πρέπει να δω τι θα κάνω για να του το επισπεύσω. Αλλιώς δεν με βλέπω καλά. Έχω αρχίσει και παραπαίω!

@ KANTHAROS

Ωραία! Περιμένω να το διαβάσω και να ανοίξουμε θέμα συζήτησης μακράς διαρκείας :-)

Στο δεύτερο θέμα, οι τύποι είναι προκλητικοί και δεν διστάζουν να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι σε κάθε θεσμό προκειμένου να καταδείξουν ποιος κινεί τα νήματα και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Αυτή η κατάσταση δεν παλεύεται πια με άρθρα και αναλύσεις. Χρειάζεται κάτι πιο δραστικό και πρέπει να ξυπνήσουν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Στο τρίτο και πιο ζωτικής σημασία θέμα (χε χε χε), τα βλέπεις τι μου κάνεις; Εδώ μαζευόμαστε όλοι οι άνθρωποι που ξέρουμε να φάμε κι εσύ δεν αναλαμβάνεις δράση να δω κι εγώ θεού πρόσωπο. Με τι καρδιά ρε σεις τρώτε μπροστά στα μούτρα μου αυτά τα τραγανά, ξεροψημένα και ποτισμένα στο μέλι λουκουμαδάκια;

aekscript είπε...

Καλησπέρα παιδιά, μερσί για τα καλωσορίσματα, ειλικρινά χαίρομαι όταν συναντώ παιδιά πού εκφράζουν αγνά απλά και όμορφα τα προσωπικά τους αισθήματα, άσχετα αν αφορούν μια οπαδική λατρεία. Οτιδήποτε πράμα αγαπάμε πρέπει να βγαίνει αυθόρμητα και καθαρά χωρίς σκοπιμότητες και παρωπίδες. Συμφωνώ έχουμε κι εμείς ευθύνη για ότι συμβαίνει γύρω από την ομάδα, το θέμα είναι ότι ο κατακερματισμός των δυνάμεων μας και οι ανούσιες χρονοβόρες και φθοροποιές αντιπαραθέσεις καθιστούν σχεδόν αδύνατη μια άμεση ενωτική αντίδραση πού να συνοδεύεται και από προτάσεις διεξόδου για τη κρίση που μας μαστίζει αυτή τη στιγμή. Τα μπλόγκς είναι μια μορφή αντίδρασης στην επίσημη δράση-τροφή των ΜΜΕ. Προσωπικά αν και κουρασμένος-απογοητευμένος, και στα πρόθυρα εγκατάλειψης των σκρίπτ βλέποντας τις αντιδράσεις από άλλα παιδιά + την αθεράπευτη αρρώστια πού με δέρνει εκ γενετής, αναθεώρησα και βαδίζοντας πάνω στο περίφημο Κέτσιο μοτό: αντέχουμε, αντιστεκόμαστε και συνεχίζουμε θα το περπατήσω όσο μπορώ. Συνεχίζουμε με κριτική και καθαρή σκέψη και ότι πετύχουμε.

Δεν ξέρω τι σκαρώνετε με τους λουκουμάδες εσείς οι δυό, αλλά αν είναι περίοδος αποχής για λόγους ανωτέρας βίας δεκτό, σε περίπτωση άρσης απαγορευτικού ειδοποιήστε ;-)

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ aekscript

Εγώ κι ο KANTHAROS ψιλοαπέχουμε από τη λουκουμαδοφαγία για σοβαρούς συναισθηματικούς λόγους (α, ρε γλυκάκι του). Εσύ όμως μπορείς να έρχεσαι να σε κερνάμε όσους θέλεις, μέχρι να επέλθει η πολυπόθητη αποκατάσταση που θα ανοίξει και σ' εμάς τις οδούς του... παραδείσου! Να, τώρα θα σου βάλω μία έξτρα μερίδα για εκείνο το "παιδιά"... χε χε χε...
Για τις απόψεις σου σε βρίσκω από τους πιο σωστούς που έχω διαβάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό...