Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ετοιμάζονται βαλίτσες


- Δώνειες υπερπροσφορές. Κλείνουμε και σας περιμένουμε! Για κάθε γκολ που θα σας βάζουμε ένα δικό σας δώρο! Όχι παίζουμε. Σ.Σ. Απορίες πελατών: Αγαπητέ Γιώργο, με δεδομένο ότι το μπουρδέλο (όπως το αποκάλεσες) άνοιξε και μάλιστα με τρομερές προσφορές και εκπτώσεις, μήπως μπορείς να μας απαντήσεις γιατί συμμετέχεις σ' αυτό κι αν γνωρίζεις, πώς του φάνηκε του χοντρού τού λιμανιού η απόφασή σου να κάνεις τόσο συμφέρουσες εκπτώσεις στον μισητό του αντίπαλο όταν εκείνος πέρυσι σας ευεργέτησε; Α, επίσης μήπως κατά τύχη είδες τους καπνούς που έβγαζε από τη μύτη ο εργοδότης σου ο Σπανός; Μήπως να ετοιμάζεις βαλίτσες σιγά-σιγά; Όχι τίποτ' άλλο μωρέ. Να, για να μη σε πιάσουν απροετοίμαστο!

- Στα πλαίσια των πετυχημένων προβλέψεων αυτού του διαδικτυακού τόπου σημειώστε κι αυτό: Την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ειδικά φέτος, πολλοί θα είναι εκείνοι οι προπονητές που θα στερηθούν τη χαρά να την απολαύσουν από τους πάγκους των ομάδων που βρίσκονται σήμερα! Και μιλάμε για χοντρές εκπλήξεις. Εκπλήξεις μεγατόνων σε σημείο που να μην πηγαίνει ο νους τού απλού φιλάθλου δηλαδή!

- Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε να πηγαίνει τρένο και μπράβο του. Φτάνει να προσέχει καλά ο μηχανοδηγός τις αφύλακτες διαβάσεις που θα συναντήσει. Κυκλοφορούν πολλά τρελά φορτηγά με σπασμένα τα φρένα που οι οδηγοί τους δεν διστάζουν να ρισκάρουν το πέρασμά τους απ' αυτές με κεκτημένη ταχύτητα. Θέλει πολύ ένα ολοκαίνουριο τρένο να εκτροχιαστεί και να γίνει σμπαράλια;

- Πρόταση προς τον Σταύρο Αδαμίδη, πρόεδρο ΠΑΕ ΑΕΚ, ενταύθα. Αντάλλαξε όσο είναι καιρός τον Κωνσταντόπουλο με τον Καρνέζη και ζήτα τους δώρο τον Καραγκούνη. Εσύ δεν θα έχεις πετύχεις καλύτερο deal στη ζωή σου κι εκείνοι θα κατουρηθούν από τη χαρά τους!

- Κύριοι της ΕΟΚ δεν είναι και για τόσα πανηγύρια το γεγονός πως η αγαπημένη των Ελλήνων Εθνική ομάδα Μπάσκετ τερμάτισε στην θέση στο Ευρωμπάσκετ αλλά εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Προολυμπιακό τουρνουά. Την αδικείτε κι αυτήν και την ιστορία της. Επίσης δεν κατανοούμε τις τόσες θριαμβολογίες των Ελλήνων δημοσιογράφων. Τόση σπέκουλα δεν χρειάζεται νομίζουμε. Καμιά φορά και η κριτική βοηθάει στην εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: