Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Προφητείες


- Άντε να ρίξουμε ένα ακόμα προφητικό μια κι έχουμε ρέντα (;) και μας βγαίνουν οι προφητείες. Ας μασήσουμε και λίγα φύλλα δάφνης για να βγει σωστός ο χρησμός (τελικά μάλλον άλλου είδους φύλλα μασούσε η Πυθία και έβλεπε το μέλλον αλλά τη δάφνη την χρησιμοποίησαν σαν συνθηματικό για να μη πλακώσουν οι μπάτσοι). Που λέτε, φυσικά και γυαλίζει το μάτι τους στο λιμάνι για να καταφέρουν τον Μήτρογλου να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να τον φέρουν τον Δεκέμβρη πίσω. Όμως ο Ταμτάκος τους έχει φτύσει κανονικά, αφού τα πήρε στο κρανίο με την απαξίωση που έφαγε με τους αλλεπάλληλους δανεισμούς σε Πανιώνιο και Ατρόμητο και περιμένει πώς και πώς να λήξει το συμβόλαιό του για να την κάνει γι' άλλες πολιτείες. Οι Γερμανοί τον περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες.

- Είναι άξιο απορίας γιατί ο Αδαμίδης επιμένει να συζητά με τους εκπροσώπους αυτής της σκοτεινής εταιρείας μανατζαραίων το ενδεχόμενο της εισόδου τους στο μετοχικό σχήμα τής ΑΕΚ. Δεν αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά; Η πιο απλή λογική λέει ότι ο οποιοσδήποτε σοβαρός επενδυτής που θα ήθελε να βάλει τα ωραία λεφτουδάκια του στην Ελλάδα, αν το έκανε τη συγκεκριμένη στιγμή και υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα ήταν επενδυτής αλλά βλάκας! Δεν είναι λοιπόν φανερό ότι οι συγκεκριμένοι συνομιλητές τού Αδαμίδη δεν είναι βλάκες αλλά ψάχνουν για βλάκες; Ελπίζουμε να μην ενεχυριαστεί το μέλλον τής ΑΕΚ για μερικά ψωροεκατομμύρια που θα λύσουν πρόσκαιρα κάποια οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

- Κι άλλη προφητεία. Κι άλλα μασημένα φύλα για να βγει το καλό αποτέλεσμα (γιατί ρε γαμώτο να μη γίνεται να δεις το μέλλον μασώντας λουκουμάδες;). Σε πείσμα όσων διαβλέπουν μια άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος φέτος από τον γαύρο, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι ακριβώς. Τους ψηλομύτες Πειραιώτες τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και μάλιστα διαφόρων ειδών! Ένα πράγμα πρέπει να συγκρατήσετε από αυτή την προφητεία. Οι άνθρωποι με τις πολλές βεβαιότητες, μαθηματικά, θα τσακιστούν στο πρώτο υπερυψωμένο εμπόδιο που θα συναντήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: