Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Βαζελίνη και τσαχπινογαργαλιές


- Τα είπαμε. Δεν χάνει ο γαύρος εύκολα. Ειδικά από δικά του παιδιά. Στην Ελλάδα όλα αυτά, γιατί στην Ευρώπη είναι αλλιώς. Οι κανονιέρηδες τού επιφυλλάσσουν χαδάκια και τσαχπινογαργαλιές στο Λονδίνο.

- Αδαμίδη, ακροβατείς επικίνδυνα σε τεντωμένο σκοινί. Μεγάλο παιδί είσαι, θα έχεις ακούσει ποια πράγματα πρέπει να προσέχεις πού τα βάζεις. Αν δεν το θυμάσαι να σου θυμήσουμε ότι το ένα από αυτά είναι η υπογραφή σου. Πρόσεξε πολύ καλά τι πας να κάνεις γιατί δεν θέλει και πολύ από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνεις ο αποδιοπομπαίος τράγος για όλους τούς ΑΕΚτζήδες.

- Και έφτασε η ώρα τής Τούμπας. Με μια διαβολική σύμπτωση. Να διαιτητεύει για ακόμα μια φορά ο Κάκος! Ρε κάτι μυστήρια πράγματα. Ο Έλληνας Κολίνα κοντεύει να αποκτήσει τον χαρακτηρισμό τού αποκλειστικού διατητή στα δύσκολα ματς τού ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε να θυμούνται εκεί στον Βορρά ποια ομάδα τούς έσωσε πέρυσι από βέβαια βαριά τιμωρία, δεχόμενη να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσει ο αγώνας ομαλά και ενώ ο τερματοφύλακάς της είχε γίνει μπάρμπεκιου ενώ στις εξέδρες τα στρατεύματα των ανεγκέφαλων επιδίδονταν σε απείρου κάλλους ομορφιές εναντίον οποιουδήποτε είχε πάνω του έστω και κίτρινα χαρτομάντηλα.

- Και μέσα στο μαύρο μας το χάλι σκάει μύτη και ο πρίγκιπας τής βαζελίνης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βαζελίνη που κουβαλάει δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Τώρα, αν θα την χρειαστεί ο ίδιος ή ο Τσάκας ή ακόμα χειρότερα ο Παναθηναϊκός, είναι κάτι που θα φανεί στο πολύ άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: