Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αντιόθ θενιόρ!


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-0 (Super League)

Άμα δεν είσαι σε θέση να το δεις το τούβλο που έρχεται στο κεφάλι σου δεν έχεις και πολλές ελπίδες να τη βγάλεις καθαρή. Από την άλλη υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που το βλέπει το τούβλο αλλά δεν κάνει ούτε μισό βήμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, παρά μόνο επαναλαμβάνει από μέσα του πως δεν πρόκειται να πέσει στο κεφάλι του αλλά λίγο πιο δίπλα. Φυσικά όταν εκείνο τον πετυχαίνει στο δόξα πατρί μένει έκπληκτος για το κακό που τον βρήκε.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με την ΑΕΚ (και) απόψε. Αλλά και με τον προπονητή της. Το έβλεπε το τούβλο αλλά έμενε σταθερά στη θέση της ελπίζοντας ότι εκείνο θα αλλάξει δρόμο. Όμως δεν άλλαξε.

Δεν υπάρχει όρεξη για πολλά λόγια ούτε για ατομική κριτική κανενός. Μόνο για τον Δέλλα μια κουβέντα. Παράτα τα ρε Τραϊανέ μπας και προλάβεις να φύγεις με ψηλά το κεφάλι. Το ίδιο ισχύει και για τον Λυμπερόπουλο αλλά και για τον Γκουντγιόνσεν. Ακόμα για τον Μπέλεκ. Δεν το έχει το παλικάρι. Για ταυρομάχος ίσως να ήταν καλός. Μπορεί και για παλαιστής ή ίσως για δρομέας. Αλλά για ποδοσφαιριστής όχι. Τέλος κάτι για τον προπονητή. Χέθε μαθ ρε Μανόλο. Δυο φορές την ίδια μαλακία δεν την λες πια λάθος αλλά έγκλημα. Τον καλύτερο παίκτη σου δεν τον κάνεις αλλαγή ποτέ. Το έκανες στο Βέλγιο, το επανέλαβες και σήμερα. Αντιόθ θενιόρ.

Κέρδος οι Μπουγαΐδης και Κλωναρίδης με τα όποια λάθη τους. Αυτά και άλλα τέτοια παιδιά πρέπει να παίζουν στην εντεκάδα τής ΑΕΚ όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Για τους φίλους τούς ΠΑΟΚτζήδες. Εμείς σας την κάναμε την πρόβλεψή μας και μάλλον πήγε και γούρι. Τρία μόλις ποστ πιο πίσω αν πάτε θα την βρείτε. Σε κάθε περίπτωση μπράβο σας!

7 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Μία μέτρια ομάδα (κανονική μεν, μέτρια δε) θα είχε κερδίσει αυτό το αυστριακό φάντασμα άνετα με 2-0 ή 3-0.

BALADEUR είπε...

...κι εμείς χάσαμε στο γήπεδό μας μ' ένα γκολ στο 87 κι ένα στο 92. Από μία ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει τρεις πάσες...

BALADEUR είπε...

Μία ομάδα λέμε πως έχει καλή, κακή ή μέτρια αμυντική λειτουργία. Εμείς πρωτοτυπούμε: δεν έχουμε καθόλου αμυντική λειτουργία!!!

BALADEUR είπε...

Βαρέθηκα να μετράω γκολ (που φάγαμε, εννοείται) λέμεεεεεεεε.....

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Ρίχτα αγορίνα μου να ξεσπάσεις. Σάμπως έχεις άδικο; Τέτοιο καφενείο σαν την Στουρμ δεν έχει ξαναπεράσει από το ΟΑΚΑ. Κι όμως χάσαμε!
Αυτό λέει ότι εμείς είμαστε κάτι μεταξύ ουζερί και σνακ μπαρ!

KANTHAR0S είπε...

Ουζερί δεν ήσουν σε καμία περίπτωση. Άκου εκεί ουζερί. Τα ουζερί είναι ένοδξα μαγαζία. Πουλάνει καλά πράγματα και ως καλοφαγάς τα σαρώνω.

Ο Χιμένεθ έπρεπε να φύγει το καλοκαίρι. Αφού όυτως ή άλλως θα έφευγε στο τέλος της φετινής σεζόν. Τι τον κράτησες; Υποθέτω για την αποζημίωση που έπρεπε να του δώσεις. Και τώρα;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Ζητώ συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες ουζερί. Οι δικοί μας ιδιοκτήτες (οι ποιοι;) ούτε κουτούκι στον Άνω Μαχαλά δεν θα μπορούσαν να διαχειριστούν.

Τα έχω πει αυτά και δυστυχώς δικαιώνομαι. Έλεγα πως έναν προπονητή που θα σου πάρει για μια χρονιά, την τελευταία, 1.700.000 και στο τέλος της θα φύγει, τι νόημα έχει να τον κρατάς; Φέρε τον πάτερ με 200 χιλιάρικα και με τα υπόλοιπα λεφτά πάρε τρία παιχτάκια που να ξέρουν λίγη μπαλίτσα από τα τόσα που έμειναν ελεύθερα τις τελευταίες μέρες...