Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι εντιμότατοι φίλοι μας

Από το πολιτικό ρεπορτάζ:

"Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημείο τής απολογίας τού Νίκου Ζήγρα που αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός ήθελε να εκλέγεται συνέχεια βουλευτής προκειμένου να έχει ασυλία. Όπως μάλιστα επεσήμανε, σε κάθε εκλογική μάχη ο κ. Τσοχατζόπουλος δαπανούσε πάνω από 2.5 εκατ. ευρώ για την εξαγορά ψήφων από Ρωσοπόντιους της Κύπρου (!), τσιγγάνους και για αγορά εισιτηρίων τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ"!!!

Ε, ρε πιένες που γνώρισε η Τούμπα επί των ημερών τού Άκη. Ξέρεις τι είναι άλλοι να έχουν Μάκη που τους βγήκε μακρυχέρης και άλλοι Άκη που τα έσπρωχνε στην Τούμπα και με τα δυο του τα χεράκια; Αμ' έτσι πείτε μας για να καταλάβουμε πώς μπορεί μια ομάδα που παραπαίει να πουλάει τόσα εισιτήρια διαρκείας! Τελικά ρε παιδί μου, το ότι θα πέσεις σε απατεώνα είναι σχεδόν δεδομένο πια. Το θέμα είναι αν θα πέσεις σε απατεώνα που σου κλέβει τις εισπράξεις ή σε απατεώνα που κλέβει τους άλλους για να σου ενισχύει τις εισπράξεις. Με το αζημίωτο βέβαια αφού το αντάλλαγμά του το έπαιρνε σε ψηφαλάκια. Και πού να σκάσουν και οι επόμενοι πολιτικοί ταγοί εκ Βορρά με τις δικές τους offshore εταιρείες. Τάχα μου έναν μόνο πολιτικό εξέθρεψε ολόκληρη Τούμπα; Πες τα ρε Βαξεβάνη και μιλάω μόνος μου!

4 σχόλια:

akrat είπε...

θα μάθουμε πολλά μην αγχωνόμαστε κούτσα κούτσα

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ akrat

Αλήθεια είναι αυτό... Έρχονται πολλές εκπλήξεις...

KANTHAR0S είπε...

Όταν τα έλεγαν κάποιοι ότι κάτι τρέχει με τον Άκη και τον Σαχπατσίδη έλεγαν κακοήθειες.

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Είναι πολλοί που ξέρουν πολλά κι άλλοι που καταλαβαίνουν ακόμα περισσότερα. Είναι υποχρέωσή τους να μιλάνε και να γράφουν όσα ξέρουν κι όποιος ήθελε να ακούσει, άκουσε. Κι ας είναι αναμενόμενο ότι θα αντιμετωπιστούν με επιθέσεις και λοιδορίες.