Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ούτε η Παναγία


- Τελικά ούτε η Παναγία δεν έβαλε το χέρι της για την ΑΕΚ. Ο πνευματικός τού Άγγελου πρέπει να είναι βάζελος. Εγώ σας τα έγραψα. Υπήρχε περίπτωση να μάθει ο πάτερ Άγγελος ότι τον καλοβλέπει ο Παναθηναϊκός και να πει ναι στην ΑΕΚ; Και το ωραίο είναι ότι ο Δημητρέλλος προσπάθησε να του θίξει το φιλότιμο και το αντριλίκι λέγοντας σε συνέντευξη ότι βιάστηκε να μιλήσει μαζί του για να προλάβει τους πράσινους, όμως γνώριζε ήδη ότι και εκείνοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του και γι' αυτό θέλησε να προκαταλάβει τις εξελίξεις. Μάταια όμως. Για κακή μας τύχη έκλεισε και ο Κωστένογλου στην Ξάνθη κι έτσι ξεμείναμε από ανθρώπους τού θεού. Τώρα πρέπει πάση θυσία να βρούμε κάποιον κι ας είναι και του διαβόλου.
 
- Θα μιλήσει ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη που θα δώσει για τη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Παππά στις 8 Ιουλίου, όπου ο εφοπλιστής και πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ τον συμβούλεψε να ακολουθήσει την οδό τού υποβιβασμού τής ομάδας στη Δ' Εθνική κατηγορία για να καθαρίσει από τα χρέη της; Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Ξενάκης και αν αυτό αληθεύει και το έχει πληροφορηθεί η Original και εξακολουθεί να παραμένει απαθής, τότε κάτι έχει αρχίσει να βρωμάει πολύ άσχημα στο παρασκήνιο. Μια τέτοια λύση θα συνέφερε πρώτα απ' όλα όσους είχαν εμπλακεί στην ομάδα είτε σαν μέτοχοι είτε σαν διοικητικά στελέχη. Είναι γνωστό ότι με τον νόμο Ορφανού όλοι αυτοί έχουν ευθύνες για τα χρέη τής ομάδας σε περίπτωση που χρεοκοπήσει. Είναι λογικό να προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους ένα τέτοιο φορτίο. Αλλά σε μένα προσωπικά γεννάει πολλά και τεράστια ερωτηματικά μετά απ' αυτό η στάση των οργανωμένων. Θυμάμαι παλιότερες εποχές που για λιγότερο σοβαρά προβλήματα έμπαιναν μπροστά και αναστάτωναν το σύμπαν. Τι να έχει συμβεί;

10 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Έχω πέσει στο πάτωμα: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418559_433440743360604_996170778_n.jpg

BALADEUR είπε...

Ρε συ, θα σπάσεις ρεκόρ αναρτήσεων σήμερα;

BALADEUR είπε...

Δεν φοβούμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα είμαι ΑΕΚτζής!!!

BALADEUR είπε...

Αγγελάρα (δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω αυτό) από σήμερα σε λατρεύω. Σου εύχομαι από βάθους καρδίας να κατακτήσεις το Champions League και το Διηπειρωτικό με την μικτή Αγίου Όρους! Να 'σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση με την άρνησή σου...

BALADEUR είπε...

ΔημηΤΡΕΛΟ πρώτα κλείνεις προπονητή και μετά απολύεις. Παραγοντάρα μου εσύ!!! Ο Μαύρος σο έφταιγε που είπε το αυτονόητο: όχι αποφάσεις εν βρασμώ...

* Άμα είναι να έρθει ο Χάβος προπονητής να φέρετε και τον Βούζα μαζί να ταιριάζουν γάντι με την κατάσταση της ΑΕΚ!!!

* Κι ένα τελευταίο (και σοβαρό συνάμα): μην φέρετε τον τιτάνα Δέλλα. ΟΧΙ ΤΩΡΑ. Ας μην κάψουμε κι αυτόν!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Το είδα κι εγώ και πέθανα στα γελια. Ντοκ ο τρομερός! Ο οποίος είναι φόλα ΑΕΚτζής στο μεταξύ...

Δεν φταίω εγώ για τις αναρτήσεις ρε σύ... η κυρία επικαιρότητα και φυσικά οι απίθανοι της διοίκησης (της ποιας;) της ΑΕΚ :-)

Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι απελπισμένος :-)

Ο Αγγελάρας πάει στο τριφύλλι κι άστον να λέει ότι δεν κάνει τέτοια πράγματα αυτός... Αλλά αν είναι δυνατόν εν έτη 2012 να λέει προπονητής ότι θα ρωτήσει τον πνευματικό του αν θα αναλάβει μια ομάδα! Τι άλλο θα ακούσουμε από τους απίστευτους τύπους που κυκλοφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δημητρέλλος και πάσης Ελλάδος! Μπορεί οι άλλοι να βγάζουν ποδοσφαιριστές, να παίρνουν πρωταθλήματα, να βγαίνουν στις Ευρώπες, αλλά εμείς βγάζουμε παράγοντες με μανίκια! Δημητρέλλος, ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιάννη Γρανίτσα γκρέμισαν το ναό της Νέας Φιλαδέλφειας. Τι να λέμε τώρα. Στόκοι με τον κουβά!

Αν είναι να έρθει ο Χάβος ας πάω εγώ καλύτερα. Μια γαμημένη νίκη θα την κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν!

Άμα κάψουμε και τον Δέλλα μετά θα πάρει σειρά ο Γεωργέας :-)

BALADEUR είπε...

Και ΑΕΚτζής και heavy metalάς ο Ntok!!!

Αυτό με την Φιλαδέλφεια και τον ΔημηΤΡΕΛΟ δεν το ήξερα. Είχε και... συνένοχο ο Γρανίτσας;

KANTHAR0S είπε...

Ρε παιδιά, ρε παιδιά, τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα;

Είναι φανερό ότι ο σχεδιασμός της ομάδας από τον Μαύρο και Τσιάρτα ήταν ερασιτεχνικός. Τελικά πώς ενέπνευσε ο Μαύρος τα νέα παιδιά και τι ζητούσε από αυτά; Πού ήταν τα κονέ του Τσιάρτα στην Ισπανία; Και ποιος αποφάσισε ότι πρέπει να δαπανηθούν λεφτά για τις αγορές ποδοσφαιριστών;

Είναι φανερό ότι ο Βλάχος δεν ζύγισε καλά την κατάσταση και νόμιζε ότι θα κερδίζει μόνο με την φανέλα. Τις βαριές φανέλες πρέπει να τις φοράνε και δυνατοί ώμοι. Εν τω μεταξύ, ο Βλάχος έδειξε ότι δεν ξέρει πως να κουμαντάρει νεαρούς ποδοσφαιριστές: δεν είναι παιδαγωγός.

Τέλος, είναι φανερό ότι πρέπει να κόψω του λουκουμάδες. Από το ΕURO και μετά σαβουριάζω συνέχεια!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Ναι, βέβαια, είχε και συνεργό ο νεκροθάφτης ο Γρανίτσας. Δεξί του χέρι ήταν τότε ο Δημητρέλλος. Συνένοχος στο έγκλημα. Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που ανακυκλώνονται μέσα στο χρόνο στην ΑΕΚ. Περίεργο δεν είναι; Θα ξεχάσει κανείς τον Νίκο Στράτο που άλλαξαν 150 διοικήσεις αλλά εκείνος ήταν σε όλες παρών; ΑΕΚ βρεεεεε!

Στο μεταξύ πού τα βρίσκετε εσείς τα σχόλια και γράφετε δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε μένα είναι η μοναδική ανάρτηση που από κάτω δεν έχει λινκ με σχόλια. Και πατάω στον Σύνδεσμο αναρτήσεων για να τα βρω! Α, ρε μπλόγκερ του Γκούγκλη! Αν δεν μας τρελάνει η ΑΕΚ σίγουρα θα τα καταφέρεις εσύ!

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ KANTHAROS

Αλήθεια είναι αυτό. Ήταν τραγικό όλο το γκρουπ τού Μαύρου. Βλάχος, Τσιάρτας, Αρβανίτης και Κωστής.

Ο Βλάχος δεν τα κατάφερε σε μικρότερες ομάδες και πάντα έφευγε σύντομα χωρίς να βγάλει τη χρονιά. Με τους μικρούς ήταν ακόμα πιο δύσκολα αφού απαιτούνταν και γνώσεις ψυχολογίας. Το είχα γράψει σε παλιότερη ανάρτηση ότι αν έρθει καινούρια διοίκηση το πρώτο που πρέπει να φροντίσει είναι να φέρει έναν δάσκαλο τύπου Τσάκναντυ ή Φάντροκ για να δουλέψει μ' αυτά τα παιδιά.

Ο Τσιάρτας πάλι τα έκανε σκατά με τον σχεδιασμό. Εντάξει, δεν του έδωσαν και μπάτζετ, αλλά και πάλι όλοι πίστευαν ότι θα εκμεταλλευθεί τις γνωριμίες του στο χώρο.

Ο Κωστής από τον καιρό που έβγαινε στην Αθλητική Κυριακή του Πουρουπουπού είχε δείξει ότι ήταν ένας μαλθακός άνθρωπος χωρίς πυγμή άρα εντελώς ακατάλληλος για να πάρει πόστο που απαιτεί να είσαι γατόνι.

Ο Αρβανίτης, τέλος, δεν έχει καμιά τεχνική κατάρτηση για να γυμνάσει γκολκίπερς και όταν από την ομάδα έχει περάσει ένας Σουίτσα είναι λογικό ο Αρβανίτης να μοιάζει με πωλητή χοτ ντογκ.

Γενικά ο Μαύρος μόνο σαν ιδεολόγος και σαν δόξα τού παρελθόντος μπορούσε να σταθεί. Αλλά για να διοικήσεις μια ΠΑΕ απαιτούνται πολλά περισσότερα.

Τους λουκουμάδες να μη τους κόψεις. Μην ακούς τις αηδίες που λένε. Πρόκειται για μία εξαιρετικά υγιεινή τροφή η οποία μάλιστα δεν παχαίνει καθόλου! Το μέλι είναι θεραπευτικό για τον οργανισμό, άρα γιατί ο λουκουμάς να πρέπει να ενοχοποιηθεί για κάτι; Άσε που κάνει μεγάλο καλό το συγκεκριμένο προϊόν. Σ' αυτούς που το πουλάνε... χε, χε, χε...