Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Λευτεριά στην Παναχαϊκή

Πορεία διαμαρτυρίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα οπαδοί της Παναχαϊκής, προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ. Αναλυτικά η καυστική ανακοίνωσή τους:

"Ο κοντός για ακόμα μία φορά ντροπιάζει την ομάδα. Μία πηγαίνει με τον Μαρινάκη, μία με τον Αλαφούζο και την άλλη με κάποιον άλλον και η ομάδα ως θύμα στη μέση μέσα στην παρακμή. Εμείς αναλαμβάνουμε δράση και έχουμε στόχο να δείξουμε ότι δεν είμαστε παρατηρητές, αλλά ότι παίρνουμε θέση σε όλα αυτά που γίνονται.

Παρασκευή 18:30 συγκέντρωση στην Πλατεία Γούναρη και Αγίου Ανδρέα (έναντι Casper). Θα γίνει ειρηνική πορεία στη Ρήγα Φεραίου, θα μοιραστούν κείμενα και φέιγ βολάν στον κόσμο με στόχο την αφύπνιση ενάντια στον κοντό. Δίνουμε μισή ώρα από τον χρόνο μας και βγαίνουμε στην πόλη μας για να περάσουμε το μήνυμα "Λευτεριά στην Παναχαϊκή". Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η συνάντηση θα γίνει την επόμενη μέρα Σάββατο ώρα 12:00 στο ίδιο σημείο.

Έπειτα θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της Πάτρας.

NP-NF NAVAJO-Αχαιοί 3".

Στο μεταξύ ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ που μάζεψε χτες τις σφαλιάρες του την ώρα που γευμάτιζε σε μαγαζί των Εξαρχείων; Ο γνωστός στην κοινή γνώμη παράγοντας (που φημίζεται για το λέγειν του και έχει εμφανιστεί πολλάκις σε κάμερες και μικρόφωνα) εθεάθη να μπαίνει στη ΔΟΥ Δ' Αθηνών επί της οδού Κωλέττη.

Γύρω στις 5 μ.μ. εξήλθε μαζί με δύο κυρίους και κάθισαν λίγο παρακάτω για να γευματίσουν. Γύρω στις 5.30 τον πλησίασαν κάποιοι κι άρχισαν να του φωνάζουν: "Τι θες εδώ ρε λαμόγιο;".

Εκείνος τους ζήτησε να τον αφήσουν ήσυχο. Κουβέντα στην κουβέντα όμως η κατάσταση ξέφυγε και ο παράγοντας έφυγε από τη θέση του κυνηγημένος. Κατευθύνθηκε σε ένα μαγαζί απέναντι για να γλιτώσει, αλλά έξι άτομα τον ακολούθησαν, έσπασαν την πόρτα και του έριξαν σφαλιάρες πριν αποχωρήσουν από το μέρος.

Να διευκρινιστεί πάντως ότι η διαφορά τους δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο.
 
Το θέμα αποκάλυψε η GOAL NEWS.