Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Καταφύγιο σπάνιων αποδημητικών πουλιών

Υπογράφει ο Κως Άντζελες

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν σ' αυτόν τον τόπο. Το κόμμα που στήριξε τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ για να περάσουν τα μνημόνια και η απάνθρωπη πολιτική εναντίον των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών, μετατρέποντας τους νοικοκύρηδες σε φτωχούς και τους φτωχούς σε ακόμα φτωχότερους, η ΔΗΜΑΡ, επανέρχεται στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός του οποίου δεν έχανε ευκαιρία να αποκηρύξει τις θέσεις του αρχηγού και των βουλευτών της και να τους καταγγείλει για τις ανίερες συμμαχίες που είχαν συνάψει.

Ξαφνικά έγιναν άγιοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για τον κύριο Τσίπρα. Θα συνεργαστεί μαζί τους και αν γίνει κυβέρνηση ενδεχομένως θα υπουργοποιήσει και κάποιους από αυτούς. Ακόμα μπορεί και να σκέπτεται να προτείνει για πρόεδρο δημοκρατίας τον αρχηγό τους Φώτη Κουβέλη. Απίστευτα πράγματα. Εδώ σου λέει θα συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και κακουργηματικά κατηγορούμενο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένα σωρό άλλες παράνομες πράξεις, Γιώργο Σαρρή.
 
Κόμμα που τείνει προς εξαφάνιση η ΔΗΜΑΡ, η οποία σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις δεν πρόκειται να έμπαινε στη Βουλή  αφού δεν συγκεντρώνει ποσοστό μεγαλύτερο από το 1%. Και έρχεται ο Τσίπρας και της πετάει σωσίβιο καταμεσής στο πέλαγος. Σώζει από βέβαιο πνιγμό τους -κατά τον ίδιο- καταστροφείς της χώρας. Τους αποστάτες της αριστεράς. Τι σόι μεγαλοψυχία είναι αυτή; Να μη ξεχνάμε και πόσοι πρώην πασόκοι βρήκαν καταφύγιο στην τρυφερή αγκαλιά του Αλέξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά δεν είναι πολυσυλλεκτική παράταξη αλλά καταφύγιο σπάνιων αποδημητικών πουλιών…