Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Λόγια μεγάλων ανδρών

Αχιλλέας Μπέος: "Αν δύο ομάδες βολεύονται από ένα αποτέλεσμα και το συμφωνήσουν μεταξύ τους, το παιχνίδι αυτό δεν λέγεται στημένο!". Σωστός. Χεσμένο λέγεται! Αφού, ως γνωστόν, από ένα ματς συμφωνημένο μεταξύ των δύο δεν θίγεται κανένας άλλος, ούτε υπάρχουν παίκτες του στοιχήματος που θα χάσουν τα λεφτά τους.

Κώστας Καραπαπάς: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αγαπάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ολυμπιακό". Πώς δεν μπορούμε. Εγώ πάω στοίχημα πως στο κρεβάτι του όταν κοιμάται έχει λούτρινο θρυλέοντα τον οποίο αν δεν τον πάρει αγκαλίτσα δεν μπορεί να κλείσει μάτι. 

Αλέξης Κούγιας: "Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς μπορεί να άρει το απόρρητο για τα ονόματα. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνει η άρση απορρήτου γιατί δικαίως θα παραπονούνται ο Μπέος και ο Τσακογιάννης". Γιατί, τους άκουσε κανείς να παραπονούνται; Στον Μπέο βγήκε και γούρι η όλη ιστορία αφού εκλέχτηκε δήμαρχος Βόλου. Απορώ μάλιστα γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα στην Ηλιούπολη και ο Τσακογιάννης.

Μισέλ Πλατινί, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, εκείνο το βράδυ που συνέφαγαν τα ψαράκια τους μετά του χοντρού στο Μικρολίμανο: "Καλώ όλους τους επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου να μιμηθούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη". Μπαρδόν μεσιέ; Τι εννοείτε ακριβώς; Πώς να τον μιμηθούν; Να αρχίσουν να τρώνε ό,τι βρουν μπροστά τους μέχρι να σκάσουν;
 
Γιώργος Σαρρής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υπάρχει σκέψη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ κάτω από το βάρος των εξελίξεων. "Αν υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα πριν να το έκανα τώρα είναι που δεν υπάρχει η παραμικρή τέτοια πιθανότητα". Κι όμως, πρόεδρε, υπάρχει! Άκου που σου λέω εγώ. Υπάρχει και παρά υπάρχει!