Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Συμπτωματικές... συμπτώσεις!

Χοντρά πακέτα έπεσαν σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Οι αποδόσεις λέει άλλαζαν συνέχεια για να μειωθεί το ποντάρισμα αλλά μέχρι να γίνει η σέντρα δεν σταμάτησαν να τα χώνουν οι μάγκες. Αυτά μας τα γράφει το σημερινό "γατάκι", κατά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο μεταξύ και νέο ύποπτο ματς για χειραγώγηση έφτασε στην ΕΠΟ από την UEFA, με βάση την έκθεση της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar. Για μαντέψτε ποια ομάδα εμπλέκεται. Καλέ ρε αναγνωσταράδες μου, τι τσακάλια είστε εσείς; Το βρήκατε βρε! Είναι όντως ο γαύρος και συγκεκριμένα το 0-4 του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας που έγινε στις 29/11/2014 για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Η πλάκα είναι ότι από τα άλλα πέντε παιχνίδια της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου που εστάλησαν στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών και είναι τα: Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 στις 20/9/2014 για την 4η αγωνιστική, Ηρακλής Ψαχνών-Ατρόμητος 0-1 στις 23/9/2014 για το Κύπελλο, Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3 στις 18/10/2014 για την 7η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1 στις 26/10/2014 για την 8η αγωνιστική και Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1 στις 9/11/2014 για την 10η αγωνιστική, τα τρία αφορούν τους γαύρους. Και ένα το σημερινό, τέσσερα στα έξι παιχνίδι που είναι ύποπτα αφορούν το γνωστό βοθρατζίδικο!  Ρε βρώμα που την κάνουν αυτά τα ψάρια αν πάρουν να χαλάνε!

Και καλά ρε μάγκες Πειραιώτες και αλάνια, εδώ ας πούμε ότι σας έχουν βάλει στο μάτι και σας συκοφαντούν ο Μελισσανίδης, ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης και η ίδια η Παναγιά επειδή της το ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αυτοί εκεί έξω τι λόγο έχουν να σας συκοφαντήσουν; Κανονικά να σας φοβούνται θα έπρεπε με τόση δύναμη που έχετε στα κέντρα αποφάσεων. Ρε σεις, μπας και την έχετε λερώσει τόσο πολύ τη φωλιά σας που δεν μπορούν οι άνθρωποι να αντέξουν άλλο την μπόχα και αποφάσισαν να σας καθαρίσουν στεγνά για να γλιτώσουν;

Στο μεταξύ είναι κι αυτό εδώ το ρημάδι που δεν λένε να το καταπιούν μερικοί. Ούτε αυτό το εφεύραμε εμείς για να σπιλώσουμε την τιμή κανενός. Το πόρισμα του ανακριτή είναι. Ξεκολλάτε. Άλλο που κανείς δεν συγκινείται να προσωποποιήσει τους αποπροσωποποίητους να τελειώνουμε κάποια μέρα, γιατί το θεματάκι έχει αρχίσει και γίνεται ανέκδοτο μέχρι και στη μακρινή Ζουαζηλάνδη! Κοντεύουμε να τη φάμε και αυτή την εβδομάδα και όλοι μούγκα στη στρούγκα! Για ρίξτε του πάλι μια πιο καθαρή ματιά βγάζοντας πρώτα όλες τις τσίμπλες με ζεστό νεράκι και σαπούνι:

"Οι διώξεις είναι προσωποποιημένες, και βασίζονται στις εξής κατηγορίες: συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και ηθική αυτουργία ως προς την εγκληματική οργάνωση. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ'  εξακολούθηση συνήθεια και επάγγελμα, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, καθώς και ηθική αυτουργία με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος κατ' επάγγελμα και συνήθεια. Στα αδικήματα συγκαταλέγεται και αυτό της δωροδοκίας - δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές δραστηριότητες σε βαθμό πλημμελήματος.
Την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης φέρουν συνολικά 7 από τα 16 εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Στο πόρισμα αναφέρεται το πως η εγκληματική οργάνωση έστηνε ματς, όριζε συγκεκριμένους διαιτητές - εξαπατώντας ασφαλώς τον φίλαθλο κόσμο-, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ τονίζονται ιδιαίτερα οι συνέπειες της χειραγώγησης, με ομάδες που υποβιβάζονται χάνοντας τεράστια ποσά και άλλες που αντιθέτως αποκομίζουν τεράστια κέρδη".

Άντε να δούμε…