Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα πού πουλάνε αλεύρι, θέλω να αλευρωθώ!

 
- Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. Μέχρι να φύγει. Ή μάλλον μέχρι να τον… φύγουν!

- Ο Σούλης Παπαδόπουλος έρχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τα Χανιά για να κερδίσει την ΑΕΚ. Σε ιδιαίτερες συζητήσεις μας του έχω πει να σκεπάζεται τα βράδια αλλά ποτέ δεν με ακούει!

- Ο Γιώργος Δώνης πάει στον Ατρόμητο. Ο δολοφόνος, λένε, ξαναγυρίζει στο τόπο του εγκλήματος. Ο Δώνης γυρίζει για να ολοκληρώσει το έργο του που άφησε στη μέση. Να πάρει επιτέλους με τον Ατρόμητο εκείνο το καταραμένο το κύπελλο που δυο φορές έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Του χρόνου και βλέπουμε…

- Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναλαμβάνει την Εθνική Ελλάδος. Το καραφλό αγόρι το στηρίζουμε για την Εθνική μας. Απ' όλα τα ονόματα που ακούστηκαν μέχρι σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί να διαδεχτεί με επιτυχία τον Φερνάντο Σάντος (ποιον Ρανιέρι; υπήρξε προπονητής Ρανιέρι στην Εθνική;)…

- Ο γιος του κόμη δράκουλα και νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, κατάφερε να πάρει, επί 48 ψηφισάντων σωματείων, μόλις 16 ψήφους, έναντι 32 του αντιπάλου του Γιώργου Πανίδη και φυσικά να μην εκλεγεί, στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Ξάνθης. Λόγω των αποτελεσμάτων, μάλιστα, η πλευρά του Πανίδη θα έχει και τις 11 θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης και ο Γκιρτζίκης καμία. Είναι πρωτοφανές για έναν πρόεδρο της ΕΠΟ να μην εκλέγεται στη δική του Ένωση!

- Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας βγήκε από το καβούκι του και άρχισε να κακαρίζει και πάλι. Ας ψάξουν όλοι να βρουν πού έχει γεννήσει το αυγό. Μέχρι και σε ηρωική σύγκρουση με το κόμμα του είναι διατεθειμένος να έρθει. Καταθέτει δε ως πρότυπο για την ΑΕΚ το Κλεάνθης Βικελίδης του Άρη. Τέτοιο γήπεδο ονειρεύεται για την ΑΕΚ. Αφήστε που αμφισβητεί ότι ο Μελισσανίδης διαθέτει λεφτά για να φτιάξει το γήπεδο και έχει αρχίσει να τα παίρνει στο κρανίο. Να δείτε που άμα θυμώσει πολύ θα τα βάλει ο ίδιος από την τσέπη του και θα της το κάνει δώρο το γήπεδο της ΑΕΚ!

- Ότι το παιδάκι χάνει λάδια από όλες του τις φλάντζες δεν περιμένατε φυσικά να σας το πω εγώ. Για τον καμμένο τον Άλαν Πουλίδο λέω, ο οποίος παρά την απόφαση του CAS που δικαιώνει την ομάδα του, η οποία τον καλεί να επιστρέψει στο Μεξικό, εκείνος τρώει, πίνει και γλεντάει στα κλαρίνα στη Λειβαδιά και τους κάνει και πλάκα. Τον διπλάρωσε ο γλυκομίλητος ο ομορφάντρας ο Κομπότης κι άντε να τον αφήσει να του ξεφύγει τον μικρό. Αν παίξει και καμιά πιτσιρίκα Λειβαδιώτισσα, μέχρι που τον βλέπω αγρότη με δικό του DATSUN να πουλάει πατάτες στην εθνική οδό!

- Τα κοράκια της διαιτησίας πήγαν χτες στα Σπάτα και έκαναν σεμινάριο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τις αλλαγές που έγιναν στους κανονισμούς. Κάποια αρρωστημένα μυαλά λένε ότι από τα πρώτα πράγματα που τους δίδαξαν είναι το σφάξιμο στο γόνατο με μπατονέτα, βάση μιας νέας αναίμακτης τεχνικής που εισήγαγε η ΚΕΔ στον ελληνικό ποδόσφαιρο κατευθείαν από την Κολομβία, καθώς επίσης τους εκπαίδευσαν με ποιο τρόπο μπορούν να αποφεύγουν να παίρνουν κάρτες ή να υποπίπτουν σε πέναλτι και άλλες παραβάσεις, ώστε να γλιτώνουν την οποιαδήποτε τιμωρία οι ίδιοι και οι ομάδες τους. Η μέθοδος μάλιστα είναι εξαιρετικά απλή. Να φροντίσουν να πάρουν μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

- Τη Δευτέρα θα πάει και ο Ασλανίδης στο νέο υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, στα πλαίσια της γνωριμίας του τελευταίου με τους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλές οι γνωριμίες αλλά κάποτε πρέπει να ξεκινήσει και εκείνη η ταλαίπωρη η κάθαρση. Γιατί μέχρι να ολοκληρώσει τις επαφές με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες του τόπου μας ο υφυπουργός, θα έχει έρθει η σειρά του αντικαταστάτη του!

- Άντε να δούμε κι αυτόν τον Κρισάντους με τα Χανιά. Το έχει το αγαπητιλίκι με τα δίχτυα ή τζάμπα η φασαρία που έκανε ο Μιλοβάνοβιτς για να τον φέρει στην ΑΕΚ. Πάντως, το ξέρει καλά φαντάζομαι ο Δέλλας, αν δεν παίξει την Κυριακή ο Νιγηριανός, δεν πρέπει με τίποτα να βρεθεί στην εντεκάδα του Καραϊσκάκης. Τέτοια παιχνίδια δεν προσφέρονται για ρίσκο και για δοκιμές…

- Εννέα παρατηρητές και δέκα διμοιρίες ΜΑΤ (από εκείνα που θα καταργούσε ο Αλέξης) θα συνοδέψουν τον… περήφανο και ατρόμητο Ολυμπιακό στην φλεγόμενη Τούμπα για το ματς της Κυριακής. Υπήρχαν και πιο απλές λύσεις βρε παιδιά. Ή ορίζατε το παιχνίδι να γίνει κατ' εξαίρεση στη Δαμασκό, ή παρακαλούσατε τους αμερικανούς να στείλουν τρία-τέσσερα Στελθ την παραμονή του αγώνα να βομβαρδίσουν και να ισοπεδώσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, οπότε το παιχνίδι θα διεξαγόταν χωρίς φιλάθλους και δεν θα κινδύνευε  ο Ολυμπιακός από το να αρχίσει ξαφνικά να βρέχει γαύρους. Μ' αυτόν τον τρόπο και ο ίδιος ο Μαρινάκης μπορεί να αποφάσιζε να πάει στο γήπεδο, αφού ήθελε μεν να ανέβει στην Τούμπα, αλλά εκείνο που σκεφτόταν ήταν να μην προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι ότι θα τα έκανε πάνω του από τον φόβο του και πώς θα μπορούσε να αλλάξει σώβρακο μέσα σε τόσο κόσμο!

- Το ανέκδοτο με τις κλήσεις σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, σε Βέροια, Εργοτέλη και προσφάτως και Πανθρακικό για ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες τους, θα το έχετε ακούσει. Ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που υπήρξαν οι αντίπαλοί τους στα συγκεκριμένα παιχνίδια και οι οποίοι ήταν εκείνοι που επωφελήθηκαν από τα στημένα αποτελέσματα, όμως δεν κλήθηκαν σε απολογία, επίσης θα το ακούσατε. Ότι ο ΠΑΟΚ την σκαπουλάρει χάρη στον Ολυμπιακό όμως το ξέρατε; Κι αυτό γιατί αποτελεί το άλλοθι των Πειραιωτών. Τα τρία παιχνίδια αφορούν τον Ολυμπιακό και μόλις το ένα τον ΠΑΟΚ. Κι όμως, για να δικαιολογηθεί η μη κλήση του Ολυμπιακού, βάζουν και τον ΠΑΟΚ στο κάδρο ώστε κανείς να μη μπορεί να διαμαρτύρεται μόνο για τους γαύρους!