Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ 35-30

Η ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ, παρά την κούραση από τον ημιτελικό με τον Διομήδη, τα γνωστά οικονομικά προβλήματα και τις απουσίες που είχε, νίκησε με 35-30 τον ΔΙΚΕΑ στο κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Ο μάγκες ξεκίνησαν δυνατά, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στον αγώνα. Ωστόσο, κάποια αμυντικά προβλήματα έδωσαν το δικαίωμα στον ΔΙΚΕΑ να περάσει μπροστά στο σκορ με δυο γκολ 6-8. Γρήγορα όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και με ένα ξέσπασμα πήραν κεφάλι στο σκορ με 15-11. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 16-14, αλλά η ΑΕΚ έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 17-14.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση από τον αγώνα κυπέλλου με τον Διομήδη έκανε την εμφάνισή της και οι παίκτες του ΔΙΚΕΑ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 20-20. Η ΑΕΚ, μετά από εξαιρετική εμφάνιση των Πλεχ, Νικολαΐδη και Μπακαούκα κατάφερε να ξεφύγει και να πάρει διαφορά τριών γκολ με 28-25. Δείχνοντας προσοχή και σοβαρότητα στα τελευταία λεπτά του ματς οι "κιτρινόμαυροι" πέτυχαν να φτάσουν τελικά στη νίκη με σκορ 35-30.