Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Συμπτώσεις, ήθος, περαστικά, χέρια και η φοράδα που χέστηκε

 
- Αν διαπιστώνει κανείς τίποτα ομοιότητες στην προηγούμενη από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανάρτηση και στην ίδια την ανακοίνωση, απλά είναι συμπτωματικό. Πάντως, έστω και με καθυστέρηση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ικανοποίησε το κοινό αίσθημα με τα όσα συμπεριλάμβανε η ανακοίνωση που εξέδωσε.

- Πόσο χαίρομαι και πόσο μακαρίζω την τύχη μου που η ομάδα μου διαθέτει στο έμψυχο υλικό της παίκτες όπως ο Χρήστος Αραβίδης. Η συμπεριφορά του κατά τη στιγμή του τραυματισμού του Μανιάτη δείχνει άνθρωπο με ήθος και αθλητή με ανάστημα. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από εκείνο που πρεσβεύουν άνθρωποι σαν τον "κύριο" Κασάμι και τον "κύριο" Περέιρα που διαθέτουν οι αντίπαλοί μας.

- Επί τη ευκαιρία. Ωραία η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ μέσω της οποίας εκθειάζει την συμπεριφορά του Αραβίδη και του Μπακάκη στη φάση του τραυματισμού του Μανιάτη. Συγκινητική θα έλεγα. Αλλά ούτε μια αράδα για την αποκρουστική εικόνα που προκάλεσε τα ακριβώς αντίθετα συναισθήματα σε όσους την είδαν, με τον "κύριο" Κασάμι να δείχνει τα αχαμνά του στους Ενωσίτες φιλάθλους; Κι αυτός μέλος του ίδιου ΠΣΑΠ δεν είναι;

- Περαστικά και καλή επάνοδο στον Πέτρο Μάνταλο που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα. Ρήξη πρόσθετου χιαστού ήταν η διάγνωση και όπως φαίνεται η σεζόν τελείωσε για εκείνον. Άμεση χειρουργική επέμβαση και διάρκεια αποθεραπείας κοντά στους τρεις με τέσσερις μήνες. Αν δηλαδή όλα πάνε καλά ο Μάνταλος θα προλάβει την προετοιμασία της ΑΕΚ και θα παίξει ξανά όταν η ομάδα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.

- "Μια προσπάθεια με το χέρι κόντρα στον Αστέρα (σ.σ. το χέρι του Μανιάτη που δεν δόθηκε πέναλτι) και ακόμα ένα γκολ με χέρι κόντρα στην ΑΕΚ. Ως πότε;", αναρωτιέται μέσα από το facebook ο Ροτζέριο Μάρτινς, ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης το 2013, με συμμετοχή στον τελικό της ντροπής, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει το κύπελλο με τον Μανιάτη να αποκρούει με το χέρι τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος του Ολυμπιακού και φυσικά τον διαιτητή να "προστατεύει" την ομάδα που χρόνια τώρα τυγχάνει της προστασίας από γνωστούς προστάτες ή μπράβους ή νταβατζήδες του συστήματος.
 
- Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τόνισε: "Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τέρας που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, το αντιμετωπίζουμε βήμα-βήμα και όχι με σπασμωδικές κινήσεις". Βήμα-βήμα δεν σκοτώνεις ούτε γλάρο υπουργέ μας. Μια κι έξω πρέπει να την κατεβάσεις τη σπάθα στο λαιμό του τέρατος και να του κόψεις το κεφάλι αιφνιδιαστικά και αποφασιστικά. Με το βήμα-βήμα χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Πάντα μετά συγχωρήσεως.