Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΕΚ-ΔΙΚΕΑΣ 26-24

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τα κατάφερε! Νίκησε με 26-24 τον Δικέα στο κατάμεστο κλειστό του Καματερού και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος της Α1. Η Ένωση με 2-1 στη σειρά της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ με μειονέκτημα έδρας.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο παιχνίδι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, που με καλές ενέργειες σε επίθεση και άμυνα κατάφερε από νωρίς να πάρει τα ηνία (10-8). Ο Δικέας προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικός, ωστόσο η Ένωση κατάφερε να κρατήσει καλά μέχρι το ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2 γκολ (13-11).
 
Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη κατάφερε να μπει και πάλι δυνατά και να δημιουργήσει διαφορά 4 γκολ (17-13), όμως κάποια κενά διαστήματα έφεραν την ομάδα της Νέας Ιωνίας να κάνει την ανατροπή και να περνάει ακόμα και με 1 γκολ μπροστά (18-19). Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ δεν έδωσε δικαιώματα και ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο πιο κρίσιμο σημείο και τελικά να φτάσει στη νίκη και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με 2-1 στη σειρά των προημιτελικών.