Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΕΚ-Αχαρναϊκός 4-0

Με δύο γκολ του Κρισάντους και από ένα των Ντούνη, Ανάκογλου, η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 τον Αχαρναϊκό, σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα

Ο Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα ημίχρονο, φτάνοντας συνολικά τα έξι τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (τρία γκολ σε δύο επίσημα και άλλα τόσα σε δύο φιλικά).

Η Ένωση άνοιξε το σκορ μόλις στο 9', με τον Κρισάντους να εκμεταλλεύεται λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο 15' ο Ντούνης είχε δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ τελικά στο 20' έκανε το 2-0 με σουτ εντός περιοχής.

Το 3-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου, έκανε και πάλι ο Κρισάντους με κοντινό πλασέ. Η ΑΕΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 78', με σουτ του Ανάκογλου έξω από την περιοχή.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Βούρας (30' Καραγκιολίδης) Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Πεταυράκης, Φαγέ, Γιόχανσον, Μ. Ντούνης, Ζόριτς (30' Ντακόλ) Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης (30' Κουμής) Αθανασίου, Ζώνας, Μωυσιάδης, Νιάρος, Λιαπάκης, Τσιάμης, Σκαθαρούδης, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ατανάσοφ.

Οι συνθέσεις του β' ημιχρόνου:

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης (60' Ανέστης) Γεωργέας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Γροντής, Αραβίδης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κουμής (65' Ψύχος) Ιωαννίδης, Ζώνας, Τσιάμης, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Εμέκα, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης, Γέσιτς, Ταμπάκης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Χατζηκοσμάς, Παπατόλιος, Ίλιεφ.
 
Διαιτητής: Νίκος Παπαγεωργίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Παναγιώτης Αργυρός, Κώστας Κοσμάς (Αθηνών)
4ος: Σπύρος Σταθόπουλος (Αθηνών)