Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΑΕΚ-Ποσειδώνας Λουτρακίου 26-25 Κατέκτησε την 3η θέση η ΑΕΚ

Μια ΑΕΚ φτιαγμένη από σπάνιο μέταλλο κατάφερε να υπερνικήσει όλες τις αναποδιές και τα εμπόδια που βρήκε στο δρόμο της και να κατακτήσει την 3η θέση της βαθμολογίας. Η Ένωση, στο τρίτο ματς των αγώνων κατάταξης, νίκησε με 26-25 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο κατάμεστο κλειστό του Καματερού, παίζοντας εκπληκτικά σε όλη την διάρκεια του ματς.

Η ΑΕΚ μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι, όμως κατάφερε να βρει τα πατήματά της και πέτυχε να προηγηθεί με 7-4, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και να πάρει διαφορά ασφαλείας τριών γκολ. Μετά φάνηκε να χαλαρώνει και έδωσε το δικαίωμα στον Ποσειδώνα να το εκμεταλλευτεί και να ισοφαρίσει σε 8-8. Η Ένωση , όμως δεν το έβαλε κάτω, αντεπιτέθηκε και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 13-11.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν σε έναν τρελό ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να προηγηθούν στο σκορ με 19-21. Η ΑΕΚ, παρά τα λάθη που έγιναν στην άμυνα, δεν τα παράτησε, παρόλο που ο Ποσειδώνας συνέχισε να προηγείται με 22-24. Η κιτρινόμαυρη ψυχή όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ώθησε τους μάγκες να πάρουν το παιχνίδι με τον τσαμπουκά τους κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Πέντε λεπτά πριν το τέλος η ΑΕΚ, πετυχαίνοντας πολύτιμα γκολ, προηγήθηκε με 2 γκολ διαφορά, με 26-24 και τελικά πήρε τη νίκη που την οδήγησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με σκορ 26-25.