Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Το κόλπο γκρόσο του χοντρού

Ο Μαρινάκης ψάχνει απεγνωσμένα ένα κόλπο γκρόσο. Χρειάζεται όσο τίποτα στον κόσμο μία επικοινωνιακή νίκη επί του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τίγρης ρίχνει διαρκώς ονόματα στην πιάτσα σαν δήθεν φερόμενους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ και περιμένει να τσιμπήσει ο χοντρός, ενώ ο ίδιος κινείται με άκρα μυστικότητα κλείνοντας παίκτες των οποίων τα ονόματα ούτε που είχαν ακουστεί ή γραφτεί σε κάποιο μέσο.

Το μόνο όνομα που θα μπορούσε να κάνει γκελ στον χοντρό και να θεωρηθεί επικοινωνιακή του νίκη, είναι αυτό του Νάτσο Σκόκο. Ο Μαρινάκης ξέρει ότι αποτελεί διακαή πόθο του Μελισσανίδη να τον φέρει στην ΑΕΚ και θεωρεί ότι είναι η μοναδική περίπτωση που θα τον πονέσει αν καταφέρει να του τον αρπάξει. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι και γι' αυτό ετοιμαστείτε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Τα λιβανιστήρια του προέδρου (Γαύρος και Πρωκταθλητής), εκεί που τον έφερναν σαν βασικό μεταγραφικό τους στόχο, σταμάτησαν ξαφνικά να γράφουν το παραμικρό που να αφορά στον Σκόκο. Αυτό από μόνο του σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι στις διερευνητικές επαφές που έκανε ο επίσημος Ολυμπιακός με τον παίκτη έφαγε άκυρο ή ότι προχωράνε οι διαπραγματεύσεις αλλά ο Βαγγέλας έχει απαιτήσει πλήρη μυστικότητα.
 
Σύντομα θα ξέρουμε τη συνέχεια και θα αποδειχτεί αν θα αποτελέσει το σήριαλ του καλοκαιριού η συγκεκριμένη μεταγραφή. Εκτός αν ένας από τους δύο διεκδικητές δράσει αιφνιδιαστικά και αποφασιστικά, χωρίς πολλά-πολλά παζάρια και δελεάσει τον Αργεντινό να προτιμήσει την ομάδα του. Εγώ πάντως σας προειδοποίησα για τις προθέσεις του χοντρού και αμαρτίαν ουκ έχω...