Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Θα ζητήσω αποζημίωση για διαφυγόντα... γέλια!

Τον διεκδίκησαν πολλές, συγκεκριμένα 23 ομάδες, τον ονειρεύτηκαν 31, αλλά τελικά τον κέρδισαν μόνο τρεις! Για την ακρίβεια η Μπάγερν, η Άρσεναλ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όλες οι άλλες τα έχουν βάλει με την ατυχία τους.

Για τον Ολυμπιακό φυσικά ο λόγος, που υπήρξε ο διακαής πόθος όλων των ομάδων που μπήκαν στην κληρωτίδα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και το γλέντι στήνεται σιγά-σιγά. Ετοιμάζονται οι αντίπαλοί του για τα έξι τρελά πάρτι που θα δοθούν προς τιμήν του… αστείου αντιπάλου τους. Εμείς εδώ παίρνουμε θέσεις γεμάτοι ανυπομονησία και με ένα ερώτημα να μας βασανίζει. Θα μπορέσει να σώσει τουλάχιστον τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ ο γαύρος ή θα επιστρέψει ένδοξα στις εγχώριες διοργανώσεις που γνωρίζει καλά τα κατατόπια;
 
Παίρνουμε μπύρες, πατατάκια και τα σχετικά και ετοιμαζόμαστε για τις έξι διαδοχικές κωμωδίες που μας περιμένουν, με την ελπίδα πάντα να μη μας προλάβουν τίποτα δικαστικές εξελίξεις, τίποτα τιμωρίες και αποκλεισμοί και στερηθούμε τέτοια απόλαυση. Θα είναι αμαρτία άλλωστε και για τους αντιπάλους του. Εγώ πάντως, αν πάρουν τέτοια αρνητική τροπή τα πράγματα, θα προσφύγω στο CAS και θα ζητήσω αποζημίωση για διαφυγόντα… γέλια!
 
Πάντως, θα ήμουν ιερόσυλος και προπέτης αν δεν περίμενα να κάνει προβλέψεις στο Φως ο Πητ Παπαδάκος για το αν θα αποκλείσει την Μπάγερν και την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός. Α, όλα κι όλα, στις προβλέψεις του Πητ ο γαύρος κάθε χρόνο τα αποκλείει όλα τα μεγαθήρια!