Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Για όσους ανησυχούσαν... Εντάξει, βρήκε σκαλοπάτι ο Δίπλαρος!

Δεν έχασε χρόνο ο Δίπλαρος και το βρήκε το σκαλοπάτι του για να παίξει μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Πήγε στον Άρη που το περίμενε σαν έτοιμος από καιρό να τον εντάξει στο δυναμικό του. Δύο μόλις μέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τη δήλωση συγγνώμης του, τον περίμενε ένα πραγματικό αυτή τη φορά σκαλοπάτι και μάλιστα στρωμένο με ροδοπέταλα για να πατήσει πάνω του και να εκτοξευτεί. Τον διπλάρωσε δηλαδή ο Άρης τον Δίπλαρο και τον... δίπλωσε σε μια κόλλα χαρτί που θα είναι το νέο συμβόλαιό του. Μακάρι αυτή τη φορά να του φτουρήσει. Του ευχόμαστε ολόψυχα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να τον δούμε κάποια μέρα με τη φανέλα μίας εκ των δύο ομάδων που έχει την φιλοδοξία να αγωνιστεί.

Φιλοδοξούμε όμως με τη σειρά μας κι εμείς, όταν αυτό θα συμβεί να έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά η ΑΕΚ στη θέση της, ώστε φορώντας εκείνος ενός εκ των δύο τη φανέλα να τον βρούμε αντίπαλο και να του δώσουμε να καταλάβει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με την οποία του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνίζεται κι αυτός με εντελώς ηλίθιο τρόπο την κλώτσησε. Ή έστω έπεσε θύμα εκείνων που τον έπεισαν ότι τον Άρη και τον κάθε Άρη μπορεί να τον πατήσει σαν σκαλοπατάκι για να φτάσει στους πρασινοκόκκινους, την ΑΕΚ όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να την χρησιμοποιήσει για κάτι τέτοιο επειδή πολύ απλά είναι ισάξιά τους και πολύ σύντομα θα είναι ανώτερή τους. Άρα ο Νικολάκης θα είχε μόνο δύο επιλογές. Ή θα έφευγε νωρίς, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του ή θα έπαιζε για πάντα φορώντας τον δικέφαλο αετό στο στήθος.
 
Επίσης να συγχαρούμε από αυτό εδώ το μετερίζι την ΚΑΕ Άρης για την μαγκιά της να παραδεχτεί ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα απλό σκαλοπάτι για τον κάθε Δίπλαρο που σκοπό έχει μέσα από ομάδες σαν τον Άρη να καταφέρει κάποτε να παίξει σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Βλέπετε είναι ίδιον των μικρών ομάδων να κάνουν τέτοιες εκδουλεύσεις στους μεγάλους, αφού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έπαιρνε ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον Παναθηναϊκό να αποκτήσουν απ' ευθείας τον Δίπλαρο…