Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη απώλεια για την ΑΕΚ Κ20 που παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Την πάτησε η ΑΕΚ Κ20 χάνοντας τους δύο πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Έπειτα από δύο νικηφόρα παιχνίδια στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, η ομάδα του Στέλιου Μανωλά σήμερα στα Σπάτα παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τους παίκτες της ΑΕΚ διέκρινε υπεροψία, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι του ΠΑΣ να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι και να τους αιφνιδιάσουν. Στο 15' είχαν δοκάρι, στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει και στο 25' άνοιξαν το σκορ με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να αλλάζει πορεία λόγω του δυνατού ανέμου και να ξεγελάει τον Παπαδόπουλο. Η ΑΕΚ στη συνέχεια πέτυχε να ισορροπήσει το ματς αλλά παρά τις προσπάθειες των παικτών της δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο αποφασιστικά αρχίζοντας να πιέζει τον αντίπαλό της από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον επαγγελματία από χτες Κυριαζή στο 54'. Οι κιτρινόμαυροι στη συνέχεια αύξησαν τον ρυθμό τους και άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στον ΠΑΣ, ενώ κυνήγησαν το δεύτερο γκολ που θα τους απέφερε τους τρεις πόντους, όμως εκείνο δεν ήρθε ποτέ, παρά το δοκάρι του Γαλανοπουλου και τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο τετ-α-τετ του Τσέλιου και σε μια κεφάλια του Βλαχομήτρου.

Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η ΑΕΚ Κ20 έχασε μέσα από τα χέρια της τους δύο πρώτους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.
 
ΑΕΚ (Στελιος Μανωλάς): Παπαδόπουλος, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (46' Λίτσι), Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Αντωνίου (46' Τζάθας), Κυριαζής.