Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Κυριαζής

Ένα σπουδαίο νέο έκρυβε η χτεσινή μέρα στο οποίο δεν δόθηκε η σημασία που έπρεπε. Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες που αγωνίζονται στην Κ20, ο Αντώνης Κυριαζής, που για πολλούς εθεωρείτο χαμένος για την ΑΕΚ αφού πέρυσι -λόγω διαφόρων παρεξηγήσεων- αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και οι φήμες τον ήθελαν από φέτος να υπογράφει σε αγγλική ομάδα, τελικά έβαλε χτες την υπογραφή του σε τετραετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η τελική επιτυχία της συγκεκριμένης πολύ δύσκολης υπόθεσης του τρομερά αξιόλογου νεαρού ποδοσφαιριστή, πιστώνεται αποκλειστικά στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος και τον έπεισε να μείνει στην ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού και είναι βέβαιος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ.
 
Ο Αντώνης Κυριαζής έγινε ο τέταρτος παίκτης από τις Ακαδημίες, μετά τους Βλαχομήτρο, Γαλανόπουλο και Μαρκοπουλιώτη, ο οποίος γίνεται φέτος επαγγελματίας.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: 

"Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΚ έως το 2019 υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 Αντώνης Κυριαζής.
 
Ο γεννημένος στις 14/4/1997 κεντρικός επιθετικός είχε παίξει ποδόσφαιρο στις σχολές ποδοσφαίρου Δομάζου και Καρούλια και στον Πήγασο Πατησίων, πριν βρεθεί το 2006 στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Επίσης, έχει συμμετοχές στις μικτές ομάδες Αθηνών όλων των ηλικιών".