Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Δύο στα δύο η ΑΕΚ της Καρδιάς πέρασε και από τον Κόροιβο με 0-3

Εύκολα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 0-3 σετ του Κόροιβου στην Αμαλιάδα για την 2η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή έκανε το 2 στα 2 στη διοργάνωση και έδειξε πως έχει βάλει από νωρίς υποψηφιότητα για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι, με τον Κόροιβο να χτυπάει το παιχνίδι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται συνέχεια κοντά στο σκορ και αυτό να εναλλάσσεται διαρκώς. Εντούτοις, η ΑΕΚ ήταν πιο ψύχραιμη και προηγήθηκε με 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο. Οι "κιτρινόμαυροι" έπαιξαν εξαιρετικά και έβγαλαν πολύ καλές επιθετικές και αμυντικές ενέργειες, με την ομάδα της Αμαλιάδας να μην μπορεί να αντιδράσει. Έτσι, πολύ γρήγορα η ΑΕΚ της Καρδιάς δημιούργησε μια διαφορά που της έδωσε τη δυνατότητα να πάρει και προβάδισμα με 0-2 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να προσπαθήσει να πιέσει. Οι ισοπαλίες ήταν διαδοχικές στο σετ μέχρι το 18-18, αλλά η ΑΕΚ βρήκε τις λύσεις, κυρίως με τα καλά της σερβίς και τελικά έφτασε στη νίκη με 0-3 σετ.

Τα σετ: 23-25, 13-25, 22-25.

Κόροιβος (Γκρουμούσας): Σαλαβασίδης, Κοσμάς, Τσερεγκούνης, Τσούμας, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτάρας, Μιχόπουλος -λ / Παναγόπουλος, Μητρογιάννης, Παπαθεοδώρου.
 
ΑΕΚ (Μπουτσούρης): Καρακίτσος, Κοτσιλιάνος, Μελλές, Ζουπάνης, Μαντέκας, Χατζηπροδρόμου, Αχιλλεόπουλος -λ / Ρούσσος -λ, Αλεξόπουλος, Καρανικολάου, Δημητούλης.