Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πραγματοπoιώντας πολύ άσχημη εμφάνιση έχασε με 1-3 από τον Ολυμπιακό

Η πολύ κακή γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-3 σετ από τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1. Η Ένωση δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι και με εξαίρεση το τρίτο σετ όπου φάνηκε να αφυπνίζεται, σε καμία άλλη περίπτωση δεν θύμισε την μαχητική ομάδα του παρελθόντος. Μετά και από αυτή την ήττα η ΑΕΚ βρέθηκε ακόμα πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΚ, αν και ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, αν και βρέθηκε να προηγείται με 5-3, δεν μπόρεσε να συνεχίσει έτσι και γρήγορα εμφάνισε προβλήματα τόσο στο σερβίς όσο και στην υποδοχή, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί και να πάρει προβάδισμα με 16-22 για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ 0-1 με 17-25.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ έδειξε να έχει χάσει τελείως το έδαφος κάτω από τα πόδια της, με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο και τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί περίπατο φτάνοντας εύκολα στο 6-19, ενώ η ΑΕΚ συνέχιζε να δείχνει κουρασμένη και υποτονική χάνοντας και το δεύτερο σετ με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να καταφέρει ούτε να πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων. Έτσι έγινε το 0-2 με 9-25.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ έδειξε τη μοναδική της αντίδραση στο ματς μπαίνοντας δυνατά και με βελτιωμένη την άμυνα και την επίθεση κατάφερε να πάρει το σετ κάνοντας το 1-2 με 25-21.

Στο τέταρτο σετ όλα πήγαν στραβά και η ΑΕΚ επέστρεψε στο κακό της πρόσωπο, δίνοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να φτάσει στο τελικό 1-3 με 22-25.
 
Τα σετ: 17-25, 09-25, 25-21, 22-25.