Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Πέταξε άλλους δύο βαθμούς η ΑΕΚ Κ20 φέρνοντας 1-1 με τη Βέροια

Η ΑΕΚ Κ20 αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Βέροια σε αγώνα που έγινε στα Σπάτα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 12' με τον Ασπρογιάννη, αλλά η Βέροια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση που προκλήθηκε στην άμυνα της ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαρίσει. 

Η ΑΕΚ, που είχε δημιουργήσει προσδοκίες μετά την εξαιρετική της απόδοση και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, παρουσίασε σοβαρή δυσλειτουργία στην ανάπτυξη, είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα και παρόλο που δεν απειλήθηκε σοβαρά πέταξε άλλους 2 βαθμούς πείθοντάς μας ότι δεν αποτελούσαν εξαίρεση τα άσχημα αποτελέσματα αλλά η καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ.

Η Ένωση βρίσκεται τώρα στην 6η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

AEK: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος (76' Ψάνης) Μαρκοπουλιώτης, Κοφσανίδης, Γαλανόπουλος, Ασπρογιάννης (62' Λίτσι) Γεωργαμλής (66' Καρβουνίδης) Κυριαζής, Τσέλιος, Τζάθας.
 
Βέροια: Δεληγιάννης, Κωνσταντινίδης, Τσιότρας, Ράδης, Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσιόχλας, Ζυγκερίδης (68' Παπουτζίδης) Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (84' Μαγγίζης) Ξόμπλιος (89' Μουδιός).