Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΑΕΚ Κ20 σκόρπισε τον ΠΑΟΚ με 3-0

Η ΑΕΚ Κ20 επανήλθε στις καλές εμφανίσεις κερδίζοντας άνετα τον ΠΑΟΚ στα Σπάτα με το εμφατικό 3-0 με 2 γκολ του Τσέλιου και 1 του Γαλανόπουλου. Η ΑΕΚ είχε ακόμα τρεις ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ.

Σοβαρή και με παιχνίδι κατοχής δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί και να απειλήσει την εστία της. Με άψογη αμυντική λειτουργία πέτυχε να αναστείλει κάθε επιθετική προσπάθεια από πλευράς του ΠΑΟΚ και στο 13' χτύπησε για πρώτη φορά με τον Τσέλιο, έπειτα από ωραία ενέργεια του Αντωνίου ανοίγοντας το σκορ.
 
Η ΑΕΚ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, με την ίδια σοβαρότητα και με τον αέρα που της έδινε το 1-0. Έτσι δεν συνάντησε δυσκολίες εκτός ίσως από τη φάση του 26', όπου ο Μαρκοπουλιώτης με μια λάθος ενέργεια επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, όμως ο διαιτητής Βλάχος ακύρωσε το γκολ σαν οφσάιντ.
 
Ο Αντωνίου στο 65' έκλεψε τη μπάλα και κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Γαλανόπουλος το εκτέλεσε όμορφα και έγραψε το 2-0. Χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΚ είχαν στη συνέχεια τόσο ο Κυριαζής όσο και Βιδάλης. Ωστόσο στο 73' ο Τσέλιος, που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα, έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Τζάθα και Γιαννούτσου και χαμηλή σέντρα του τελευταίου, βρέθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ για να γράψει το τελικό 3-0. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός στο 79' όταν ένα πολύ δυνατό σουτ του Γαλανοπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και έτσι σώθηκε από το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στα τελευταία 10 λεπτά να μειώσουν το σκορ όμως ο Μανωλάς ενίσχυσε την άμυνα της ΑΕΚ με τον Γραμματίκα κλείνοντας κάθε διάδρομο προς το τέρμα της και αφαιρώντας από τον ΠΑΟΚ την οποιαδήποτε πιθανότητα να σκοράρει.
 
AEK: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Κοφσανίδης, Αντωνίου (77' Γραμματίκας), Γαλανόπουλος, Λίτσι, Κυριαζής, Τσέλιος (85' Καρβουνίδης), Βλαχομήτρος (70' Τζάθας).
 
ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τοπαλίδης, Δεληγιαννίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πάτραλης, Ρανγκέλοφ (66' Συράκος), Παναγιωτίδης (58' Κτιστόπουλος), Κούστα, Δημήτριάδης, Κάκο.