Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Αχιλλέα Μπέο τι έκανες στις 7 Σεπτέμβρη του 2000;

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 9-1

7 Σεπτεμβρίου 2000. Γήπεδο Νίκος Γκούμας. Νέα Φιλαδέλφεια. Δυστυχώς εκείνο το απόγευμα ο Αχιλλέας Μπέος με τους μπράβους του δεν βρισκόταν στο γήπεδο και έτσι έχασε την ευκαιρία να απολαύσει την πιο kinky τσόντα που θα μπορούσε να δει ποτέ στη ζωή του. Εκείνη την περίοδο όμως δεν ευκαιρούσε επειδή "έσωζε" το Νέο Πανιώνιο που τότε ήταν ακόμα παλιός. Η ΑΕΚ αναμετριόταν για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι τα είχε φέρει η κληρωτίδα για κακή τύχη του Ολυμπιακού Βόλου.

Η συγκεκριμένη μέρα ήταν σημαδιακή αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Κωστή με τη φανέλα του Δικεφάλου, στην επιστροφή του από την βελγική Άντερλεχτ, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1998 και που όμως δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό, άρα ουσιαστικά ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα κνήμης και περόνης) στις 23 Οκτωβρίου του 1997 σε ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ για το Κύπελλο Κυπελλούχων με την αυστριακή Στουρμ Γκρατς.

Τον αγώνα είχε έρθει να παρακολουθήσει ο σκάουτερ της ουγγρικής Βάσας, την οποία αντιμετώπιζε σε λίγες μέρες η ΑΕΚ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να επιστρέψει πανικόβλητος στην πατρίδα του.
 
Η ΑΕΚ πιάνοντας μια τρομερή απόδοση διέλυσε τον Ολυμπιακό Βόλου με 9-1 χάρη σε 3 γκολ του Λάκη, 2 του Μαλαδένη, 2 του Τσιάρτα και 2 του Κωνσταντινίδη.