Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος τα κορίτσια κέρδισαν τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0

Στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που κέρδισε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Τα κορίτσια θα βρεθούν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης προσδοκώντας να υπερβούν εαυτούς και να φτάσουν στον τελικό για να σηκώσουν την κούπα. 

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 3-3 αλλά γρήγορα η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει προβάδισμα ασφαλείας φτάνοντας το σκορ στο 14-10. Ο Αίας δεν κατάφερε να απαντήσει στην επιθετικότητα της ΑΕΚ και έτσι η Ένωση έφτασε στο 25-17 και έκανε το 1-0 στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ έπαιξε ακόμα καλύτερα σε άμυνα και επίθεση και μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με 12 -8 το οποίο και διατήρησε μέχρι και το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Τα κορίτσια του Μανώλη Ρουμελιώτη έφτασαν εύκολα στο 25-20 και πήραν και το δεύτερο σετ κάνοντας το 2-0.

Στο τρίτο σετ τα πάντα είχαν κριθεί και η ΑΕΚ χαλαρά και με καλή ψυχολογία επικράτησε εύκολα. Εξαιρετικές οι "κιτρινόμαυρες", τόσο στην υποδοχή όσο και στο σερβίς, έφτασαν εύκολα στο 25-19 και στην τελική νίκη με 3-0 σετ, παίρνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
Τα σετ: 25-17, 25-20, 25-19.