Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ημερολόγιο καταστρώματος: Μπήκαμε στο δεύτερο μισό του Αυγούστου. Πουθενά στεριά!

Μπήκαμε σήμερα (ας ελπίσουμε με το δεξί) στο δεύτερο μισό του Αυγούστου και οι εξελίξεις στον πλανήτη ΑΕΚ έχουν ως εξής:

Στα μεταγραφικά μάλλον ψάχνουμε πρώτα να πουλήσουμε (Μπαρμπόσα, Αραβίδης) και μετά να πάρουμε παίκτες. Τι παίκτες; Αριστερό χαφ-εξτρέμ, δεύτερο (τρίτο) σέντερ φορ και αμυντικό χαφ. Αυτές θα είναι οι προσθήκες για φέτος και τέλος. Το επιτελικό χαφ πάει για Γενάρη και βλέπουμε, ενώ η θέση του δεύτερου σέντερ μπακ θεωρούν πως καλύφθηκε με την απόκτηση του Κώστα Μανωλά του Β' (μπουχαχαχα) της γνωστής οικογενείας.

Στο γηπεδικό περιμένουμε από μέρα σε μέρα να μας φέρουν την άδεια οικοδομής που θα εκδώσουν αλλά το καθυστερούν λιγάκι επειδή είναι Αύγουστος και λείπουν οι περισσότεροι υπάλληλοι σε διακοπές. Θα την φέρουν όμως. Με ξύλινο καροτσάκι. Που θα έχει και σκασμένο λάστιχο. Που θα το σέρνει χελώνα. Η οποία θα έχει και φυματίωση και θα σταματάει για να βήξει. Θα κάνει και στάσεις για να βρει περίπτερο και να αγοράσει χαρτομάντιλα. Και επειδή θα είναι και οικολόγα θα ψάχνει μετά για καλάθι απορριμμάτων για να πετάει τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα. Θα φτάσει όμως κάποια στιγμή.

Ευτυχώς, μετά την Κορακάκη, ήρθε και ο Πετρούνιας να κατακτήσει το χρυσό και να μας σηκώσει για λίγο από τις ξαπλώστρες μας.

Εσείς τι άλλα; Όλα καλά; Στο σπίτι όλοι εντάξει; Οι βουτιές πώς πάνε; Πάντα καλά. Άντε, καλό υπόλοιπο διακοπών και ξεκούρασης σας εύχομαι…