Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Λύθηκε η απορία με τα βιβλία που έστελνε ο Βαγγέλας στον Αλέξη

Ένα ακόμη πλήγμα στην ενημέρωση που αφορά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών! Στην προκήρυξη του πρόσφατου διαγωνισμού, εμπεριέχεται φωτογραφική διάταξη που... διευκολύνει τους επίδοξους καναλάρχες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τη Δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με το Άρθρο 6 (παρ. 1) στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιχειρήθηκε να τροποποιηθεί ο διαγωνισμός, τονίζεται ότι για να ανακληθεί η άδεια από επιχειρηματία που απέκτησε την άδεια μέσω του διαγωνισμού και έχει στην κατοχή του ποσοστό μετοχών άνω του 1%, θα πρέπει να έχει καταδικαστεί με αμετάκλητη απόφαση! Κοινώς, δεν αρκεί να είναι κάποιος κακουργηματικά κατηγορούμενος, προφυλακισμένος ή καταδικασμένος σε πρώτο ή δεύτερο βαθμό για να του αφαιρεθεί ή άδεια ιδιοκτησίας καναλιού.

Λογικά πρέπει να λύθηκαν οι απορίες των περισσοτέρων από εσάς σχετικά με τα περιβόητα βιβλία που προωθούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Αλέξη Τσίπρα. Του είχε στείλει ήδη 30, αν θυμόσαστε και θα ακολουθούσαν άλλα 40 με 50. Το διεστραμμένο σας μυαλό είχε πάει σε… εκατομμύρια αλλά τώρα πια είναι προφανές ότι μιλούσαν για πραγματικά βιβλία που είχαν προορισμό τις φυλακές για να έχουν να διαβάζουν οι κρατούμενοι καναλάρχες μέχρι να αποφυλακιστούν και να ξαναπάρουν τα κανάλια τους. Σου λέει ο Βαγγέλας, πού ξέρεις, μπορεί να τα χρειαστώ κι εγώ ο ίδιος τα βιβλία, αυτά τα στουρνάρια θα τις έχουν αφήσει τις φυλακές χωρίς ούτε καν ένα κόμικ. Κάτσε να προνοήσω. Α, ρε Αλέξη! Πόσο σε είχαμε παρεξηγήσει…