Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ισόπαλη 2-2 με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ η ΑΕΚ Κ20

Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μανωλά από τον πάγκο της η ΑΕΚ Κ20 αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λάρισα μέσα στο Αλκαζάρ για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, είχε τρία πέναλτι, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές κίτρινες κάρτες. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Κεϊτά (9') και Χοτζάλι (23') και τα δύο με πέναλτι. Η ΑΕΚ, που είχε στον πάγκο της τον Νίκο Παναγιωτάρα, κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πρώτα μείωσε με πέναλτι του Τσέλιου στο 32' και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Σπηλιώτη στο 72'.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κουσιά στο 23'. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κέρδισε το πέναλτι σε εκείνη τη φάση, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 42' με ασθενοφόρο.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Παπαπολυμέρου, Κυρίτσης, Παπαδόπουλος, Ναλμπάντης, Καλούσης, Γεωργακόπουλος, Μακρής (82' Αναγνώστης), Κουσιάς (27' λ.τ. Χατζής), Καραλούλης (77' Τζέκα), Κεϊτά, Χατζής.

ΑΕΚ (Παναγιωταράς): Πάντος, Τάμπας (61' Βαφειάδης), Ψανής, Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης (71' Γιούσης) Σπιλιώτης (88' Λημνιός), Λίτσι, Ασπρογιάννης, Τσέλιος, Αντωνίου.

Διαιτητής: Χιώτης. Βοηθοί: Κυρατζούλης, Πλάτσκοβιτς.