Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Συνέτριψε τη Βέροια με 4-0 η ΑΕΚ Κ20

Εξαιρετική η ΑΕΚ Κ20 του Νίκου Παναγιωτάρα επιβλήθηκε στα Σπάτα της Βέροιας με 4-0 αν και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βλαχομήτρου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αποβολή του που θα του στοιχίσει και την απουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με παίκτες που αποτελούν τον ηλικιακά μικρότερο μέσο όρο του πρωταθλήματος, αφού είχε στην εντεκάδα της πέντε παίκτες γεννημένους το 1999 και έναν γεννηθέντα το 2001.

Οι μικροί έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχαν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Σπηλιώτη να σημειώνει τα δύο από αυτά και τους Βλαχομήτρο και Λίτσι να πετυχαίνουν από άλλο ένα ο καθένας.

Η ΑΕΚ συνέχισε το θετικό της σερί στο Πρωτάθλημα και τώρα προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ήταν άδικη η βαριά ήττα της στου Ρέντη στον πρώτο γύρο.

ΑΕΚ Κ20 (Ν. Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Γιαννούτσος, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Λίτσι, Λημνιός, Σπηλιώτης, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Αγωνίστηκαν και οι Ψάνης, Αρβανίτης, Μεσσήνης.