Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών (ή ο καραγκιόζης φούρναρης)

Το προεκλογικό πρόγραμμα του Άρη Βασιλόπουλου προτάσσει έναντι του νόμου η ΛΑΕ. Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος χωρίς κανένα λόγο καθυστέρησε για πάνω από έξι μήνες τις διαδικασίες για το γήπεδο στο πλευρό των αντιφρονούντων για την Αγιά Σοφιά, εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ουσιαστικά τονίζει πως το σημαντικό είναι ότι ο δήμαρχος πρέπει να τηρήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα αδιαφορώντας για τη νομιμότητα. Όλα αυτά ενώ προεκλογικά ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος δήλωνε πως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος. Τώρα που ο νόμος δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες τους, σύμφωνα με την ΛΑΕ πρέπει να εφαρμοστεί το προεκλογικό πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση:

"Στήριξη στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λαϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στον Δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου, ώστε να ενεργήσει σε βάρος της πόλης και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, παραβιάζοντας, επιπροσθέτως και το προεκλογικό του πρόγραμμα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Θ.Τ.Α. της ΛΑΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στη Δημοτική αρχή στον δίκαιο αγώνα της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης της και των κατοίκων της, απέναντι στην βουλιμία επιχειρηματικών συμφερόντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: