Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Χέσε ψηλά κι αγνάντευε

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε φωτογραφία
από το πρωτοσέλιδο της MetroSport όπου αναφέρει
ξεκάθαρα πως ο Άρης έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς.
Για να μη λένε πάλι ότι τους… συκοφαντούμε…

Αυτές τις αηδιούλες που λένε τα Αρειανά και αναμασάει ο προπονητής τους Νίκος Αναστόπουλος καλό θα ήταν να μη τα ξεστόμιζαν γιατί εκτίθενται. Άκου λέει αποκλείστηκαν από το κύπελλο με το… "κεφάλι ψηλά". Ό,τι έχει δισυπόστατη ερμηνεία καλό είναι να αποφεύγεται. Η φράση "με το κεφάλι ψηλά" μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί από κάποιον κακοπροαίρετο όπως εγώ σαν "χέσε ψηλά κι αγνάντευε". Δηλαδή κοιτούσαμε ψηλά για να μη βλέπουμε τι συμβαίνει δίπλα μας, στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι τη χρονιά που μάχονται για να επιστρέψουν στην σούπερ λίγκα, τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν με δυναμικό τρόπο γνωστή την παρουσία τους, αφού κληρώνονται στο κύπελλο με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό κι αυτοί επιλέγουν να κατέβουν στη ρεβάνς αφήνοντας τους μισούς παίκτες τους στη Θεσσαλονίκη και ενώ στο πρώτο ματς έχουν πάρει ένα αποτέλεσμα που τους επιτρέπει να έχουν ελπίδες; Εγώ θα το έλεγα δειλία, ακόμα και Αρειανή υποχώρηση ή κιότεμα ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Και καλά έκαναν, επιλογή τους είναι να κακαρίζουν όποτε γουστάρουν και να μιλάνε πάλι όποτε το επιθυμούν. Τον κόσμο και ειδικά τον δικό τους κόσμο γιατί τον δουλεύουν ψιλό γαζί; Επειδή είναι πρόβατα; Μήπως τον υποτιμούν λιγάκι; Η ΑΕΚ σε αντίστοιχη περίπτωση, όταν έπαιζε στη Β' κατηγορία και κληρώθηκε στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, έφτασε ως τους 4, του πήρε ισοπαλία 1-1 στο Καραϊσκάκης και θα τον είχε αποκλείσει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ αν δεν είχαν γίνει τα γνωστά όργια με το γκολ που έβαλε με το… βυζί ο Χάρα, την είσοδο των… δήθεν φιλάθλων λίγο πριν τη λήξη, τις μαγκιές Περέιρα και Κασάμι με την προτροπή διοικητικού στελέχους του γαύρου που είχαν προκαλέσει τους ανεγκέφαλους που μπουκάρισαν και τέλος την εσπευσμένη διακοπή τους ματς από τον εντεταλμένο διαιτητή, γεγονότα που στοίχισαν και την τιμωρία της έδρας αλλά και την αφαίρεση 3 βαθμών από την ΑΕΚ.

Έχω και πρόταση όμως, τι νομίζατε, έτσι θα σας άφηνα; Για κάτι κουραδόμαγκες σαν και τους παράγοντες του Αρούλη που έδωσαν την εντολή να κατέβει ο Άρης στον Πειραιά ξεβράκωτος για να μην αποτελέσει εμπόδιο στην… ένδοξη πορεία του Ολυμπιακού προς τον τελικό, θα πρέπει να παρεμβαίνει η αθλητική δικαιοσύνη και να επιβάλει ποινές όπως η στέρηση δικαιώματος συμμετοχής στο κύπελλο για τις επόμενες δύο περιόδους. Καλό; Για ξηγηθείτε το μάγκες μου να δούμε μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…