Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσφυγες για λύπηση δεμένοι σε ξένο άρμα

Βρείτε τις διαφορές

Την Κυριακή ο Νέος Πανιώνιος παίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρισβάνη, Μπεν και Μασούντ, λόγω καρτών. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, οι Ρισβάνης και Μπεν δέχτηκαν επίτηδες κίτρινη κάρτα, στις καθυστερήσεις του ματς, και αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς του Φαλήρου. Ο Μασούντ θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ρισβάνης θα πρέπει να λείψει και από ακόμα ένα παιχνίδι, αφού συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Ο Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τερματοφύλακα, Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο τερματοφύλακας του Νέου Πανιωνίου τραυματίστηκε στον ώμο στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή και η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες.

Ο μισός Νέος Πανιώνιος θα κατέβει, λοιπόν, στο Καραϊσκάκης να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό! Περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι 10 βαθμοί και αν ο Νέος Πανιώνιος -που υποτίθεται ότι έχει εξαιρετική ομάδα όπως θέλουν να μας πείσουν- κάνει το διπλό η διαφορά αυτή μειώνεται στους 7 βαθμούς! Δηλαδή, δεν θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα η ομάδα της πλατείας; Τι λένε γι' αυτό οι άγριοι και αιμοβόροι πάνθηρες; Άφησαν κανένα καλσόν άθικτο για να έχουν κάτι να σκίζουν και μετά την Κυριακή; Μα γιατί δεν βάζουν τον… πρόσφυγα Χρήστο Δάρα να παίξει στη θέση κάποιου εκ των απόντων; Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα οργιάσει.

Για λύπηση έχει καταντήσει η ομάδα των… προσφύγων που έχει δεθεί γερά από το άρμα του προστάτη της Ολυμπιακού (ξέρετε ποιοι και ποιες έχουν ανάγκη από προστάτη, δεν ξέρετε;), έχει φορέσει ακριβώς τις ίδιες εμφανίσεις με μοναδική προσθήκη εκείνου του λίγου γαλάζιου χρώματος στους ώμους και την διατήρηση του σήματος επειδή ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος δεν προσφερόταν για ξεκάρφωμα και ακολουθεί πιστά το πλάνο του προστάτη της που της έχει υποσχεθεί την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από την ΑΕΚ, ώστε μετά στα πλέι οφ να μη μπορέσει να τον φτάσει και να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η πονεμένη ιστορία του Νεοκακομοίρη Πανιώνιου, που έχει πέσει στα χέρια περίεργων ανθρώπων, οι οποίοι όμως είχαν την τύχη να βρουν απέναντί τους έναν αδιάφορο και ελάχιστο αριθμό οπαδών και κάτι λίγους ευνουχισμένους πάνθηρες που έχουν αρπάξει το τυράκι ότι δήθεν τους έφτιαξαν ομαδάρα ικανή του χρόνου να διεκδικήσει το τσάμπιονς λιγκ από την Μπαρτσελόνα και από την Μπάγερν Μονάχου…