Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Και η ΑΕΚ Κ17 πέρασε από το Περιστέρι νικώντας τον Ατρόμητο με 0-1

Όλες οι ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΕΚ πέρασαν νικηφόρα αυτό το Σαββατοκύριακο από το Περιστέρι. Πώς θα μπορούσε να μη το κάνει και η ΑΕΚ Κ17 που νίκησε με 0-1 την αντίστοιχη του Ατρομήτου στο Περιστέρι σε αγώνα για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Σούπερ Λίγκα.

Το γκολ της ΑΕΚ του Μάρκου Δήμου πέτυχε ο Λουκάς Βλάχος στο 9' και μ' αυτό κράτησε την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου της με 4 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε ότι στο Περιστέρι αυτό το διήμερο κέρδισαν: Η επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ με 0-1, η ΑΕΚ Κ20 με 2-3, η ΑΕΚ Κ15 με 0-1 και τώρα και η ΑΕΚ Κ17 επίσης με 0-1. Ολόκληρη η ΑΕΚ παρέλασε νικηφόρα από το Πιτσούνι Σίτι. Φτου να μη τους ματιάσουμε και περαστικά σε όσους έπαθαν δυσπεψία. Ένα ποτηράκι ξύδι κάνει θαύματα!

ΑΕΚ Κ17 (Μάρκος Δήμος): Τσοπανόπουλος, Σταμούλης, Βασιλόπουλος, Μπογκντάνι, Κολιμάτσης, Πετρίδης, Σαρδέλης (88' Μπακίρης), Μπότος (90' Στυλιανόπουλος), Χριστόπουλος (90' Λαζάρι), Βλάχος (80' Τσέλιος), Νταούλιας (64' Σαχσανίδης).