Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Θριαμβεύτρια η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη νίκησε την Πυλαία με 27-35

Η ΑΕΚ νίκησε με 27-35 την Πυλαία για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Handball Premier παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό δίποντο στη Θεσσαλονίκη στην προσπάθειά της να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-6 και στη συνέχει κατάφερε να ανεβάσει την απόδοσή της και με αρκετά καλή επιθετική λειτουργία και προσεχτική άμυνα στρίμωξε στα σκοινιά την Πυλαία που δεν μπορούσε να αντιδράσει και το σκορ άρχισε να ανεβαίνει μέχρι που έφτασε στο 6-13. Τότε οι παίκτες του Κώστα Τούτση έκαναν το λάθος να χαλαρώσουν και η γηπεδούχος το εκμεταλλεύτηκε για να μειώσει τη διαφορά, που και πάλι όμως παρέμεινε στο 9-14 μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση έδειξε κάπως εφησυχασμένη και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Πυλαίας να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 13-16. Τελικά όμως η ΑΕΚ ξύπνησε και πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα αυξάνοντας το σκορ σε 22-27. Η ΑΕΚ έγινε ξανά κυρίαρχη του ματς σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε να φτάσει στο μεγάλο διπλό με τελικό σκορ 27-35.