Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Χωρίς κέφια η ΑΕΚ στο πάρτυ που διοργάνωσε νίκησε μόνο με 4-0 τη Λάρισα του μικρού Αλέξη

Το αγόρι μας επέστρεψε φορτσάτο

Παρτάκι από το οποίο δυστυχώς απουσίασε ο επίσημος προσκεκλημένος Αλέξιος ο εξολοθρευτής διοργάνωσε η ΑΕΚ απόψε στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου και διέλυσε τη δυστυχή Λάρισα με σκορ 4-0.

Τα γκολ πέτυχαν κατά σειρά οι: Μάνταλος στο 4' με εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι, Κλωναρίδης στο 34' έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Λιβάγια, Μπακασέτας στο 74' με σκαφτό σουτ και Αραούχο στο 86' με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αϊντάρεβιτς, εννέα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο όταν και αντικατέστησε τον Λιβάγια.

Η ΑΕΚ δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της αλλά έπαιξε τόσο όσο χρειάστηκε για να κερδίσει. Δεδομένων και των απουσιών που είχε λόγω τραυματισμών οι πάντες στην Ένωση έμειναν ευχαριστημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα. Εκτός αγώνα έμειναν για την ΑΕΚ οι: Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Γιακουμάκης, Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, λόγω τραυματισμού, Γαλανόπουλος, λόγω αδιαθεσίας, Πατίτο και Τρίστασον για λόγους τακτικής του προπονητή.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (68' Μπακασέτας), Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάγια (77' Αραούχο).

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Περέιρα, Γιοβάνοβιτς (78' Κρισμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Περόνε), Λεοζίνιο (46' Αγκάνοβιτς), Λαζός, Ναζλίδης

Διαιτητής: Ευαγγέλου, Βοηθοί: Κουράκης - Βασιλόπουλος, 4ος: Λάμπρου.