Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ξέσπασε η ΑΕΚ Κ20 συντρίβοντας την αντίστοιχη του Απόλλωνα με 5-1

Για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων η ΑΕΚ Κ20 νίκησε την αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης με 5-1, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ τα βρήκε μπαστούνια αφού μπήκε στο ματς σα να επρόκειτο για προπόνηση και φυσικά τιμωρήθηκε γι' αυτή της την επιπολαιότητα από τον Απόλλωνα, που στη δεύτερη μόλις επίθεσή του προς την κιτρινόμαυρη εστία κατάφερε να προηγηθεί με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, στο 12'.

Στο 27', μετά από διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα σε σουτ των Στυλιανόπουλου και Αντωνίου, ο Γιούσης με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από τη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΚ να φτάσουν στην πλήρη ανατροπή του σκορ.

Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61' με ένα σουτ του Ασπρογιάννη έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση από τον άνεμο και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Αντωνίου έδωσε αέρα δύο γκολ στην ΑΕΚ, όταν ο Σπηλιώτης μπήκε από τα αριστερά, γύρισε στη περιοχή και εκεί ο ήδη επαγγελματίας επιθετικός έγραψε το 3-1 πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το 4ο συνεχόμενο γκολ του.

Ο ίδιος παίκτης στο 70' πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ γράφοντας για την Ένωση το 4-1.

Όλα πια είχαν κριθεί και η ΑΕΚ Κ20 έριξε τον ρυθμό της αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει μια εντυπωσιακή νίκη.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μωραϊτάκης, Μπογκντάνι, Κολιμάτσης (46' Σταμούλης) Μπάμπης, Αντωνίου, Ζιώγας (60' Μούλτσιας) Γιάντομ, Γιούσης, Σπηλιώτης (78' Σαρδέλης).

Απόλλων: Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Διονέλλης, Γεωργακόπουλος, Τζιόλας, Κατσάρας (65' Σαββουλίδης) Μεσσήνης (77' Παππάς) Κόκκορης, Χρήστου, Σαρρηγιάννης, Σαχσανίδης (73' Πάουλι).