Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Σάκοτα ξανά

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ως προπονητής της "Βασίλισσας" συνεχίζει ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο "πρωταθληματικός" τεχνικός της ΑΕΚ ουδέποτε έφυγε από την οικογένειά μας. Αποτελεί άλλωστε μόνιμο μέλος της, καθώς αυτό όρισε η Ιστορία. Ο Κόουτς Σάκοτα γνωρίζει καταστάσεις και κρίθηκε, ότι η λύση πρέπει ν’ αναζητηθεί εκ των έσω.

Στη φάση αυτή της (πρόσκαιρης) δοκιμασίας και της πίεσης χρόνου είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει τη "Βασίλισσα", ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα, είναι ο πλέον κατάλληλος για να υποστηρίξει τη στοχευμένη επιλογή της Διοίκησης για αξιοποίηση των νέων αθλητών, οι περισσότεροι εκ των οποίων άλλωστε αποτελούν δικές του εισηγήσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ξανά η ΑΕΚ, δίχως να παραγνωρίζονται οι υψηλές προσδοκίες της σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η "Βασίλισσα" παραμένει εντός στόχων και θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να επανέλθει στην κανονικότητα.

Ο Κόουτς Σάκοτα διατηρεί (και) το ρόλο του στην "Ακαδημία" της ΑΕΚ B.C., ως τεχνικός Διευθυντής, αφού η διαδικασία αυτή παραμένει βασική προτεραιότητα της Διοίκησης, ενώ επί ημερών του οι Ομάδες των Τμημάτων Υποδομής πρωταγωνιστούν αναδεικνύοντας αθλητές από το μέλλον της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ B.C. με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει, ότι θα πράξει τα δέοντα για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, με τη συμβολή του τεράστιου κόσμου μας, ο οποίος δικαιολογημένα αξιώνει το καλύτερο για την ομάδα, που έφερε το πρώτο ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Που ξανακατέκτησε κορυφές. Που γκρεμίστηκε και ξανακτίστηκε. Που στηρίζεται πάντως σε ισχυρά θεμέλια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προχωράμε για τα καλύτερα, που έρχονται".