Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΕΚ Futsal συνέτριψε με 6-3 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του πρωταθλήματος

Εξαιρετική η ΑΕΚ Futsal συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 6-3 στο χτεσινό ντέρμπι των πρωτοπόρων που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Δαΐς για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Futsal Super League και χρίστηκε στην ουσία το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο νεοαποκτηθείς Ραμάδα έδειξε με το καλημέρα την αξία του και όλοι στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, που βρέθηκε να χάνει από γκολ του Μπεγκάι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μάντη στο 11' και πήρε προβάδισμα με 2-1 χάρη σε γκολ του νέου μεταγραφικού της αποκτήματος, του Ραμάδα. Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στ δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα ανέβασε την απόδοσή της και με τον Ραμάδα να σκοράρει και πάλι στο 29' η ΑΕΚ έκανε το 3-1, την ίδια ώρα που είχε βρει τον τρόπο να ανακόπτει όλες τις επιθετικές ενέργειες του Παναθηναϊκού. Ο Δελλαπόρτας στο 32' έγραψε το 4-1 και ουσιαστικά έδωσε στην ΑΕΚ τον αέρα της ομάδας που επέβαλε τον ρυθμό της και που είχε μπει στο παιχνίδι για να το πάρει. Έτσι, στο 35' έγινε το 5-1 από τον Μάνο και ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 5-3 στο 36'. Το κερασάκι στην τούρτα για την ΑΕΚ το έβαλε ο Μάνος με ένα ακόμα προσωπικό του τέρμα, γράφοντας το τελικό 6-3.