Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Άντε να χαθείτε ρε χαβαλέδες

Ρε παλιοκλεφταράδες, πέρυσι βουτήξατε ένα κύπελλο μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ βιάζοντας δικαιοσύνη και κοινή γνώμη. Τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών της μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν τον λάβατε υπόψη;

Φέτος έχετε κατακρεουργήσει τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος με διαιτησίες βγαλμένες μέσα από τα πιο εφιαλτικά σενάρια ενώ έχετε δανείσει παίκτες σας στις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Παίκτες που δεν αγωνίζονται εναντίον σας φυσικά όταν παίζετε με την ομάδα τους ενώ αγωνίζονται εναντίον όλων των άλλων ομάδων. Αν δεν ξέρετε πώς λέγεται αυτό να σας το πούμε εμείς. Αθέμιτος ανταγωνισμός λέγεται.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οπαδός σας πέταξε ρολό ταμιακής μηχανής που βρήκε στο κεφάλι τον προπονητή των αντιπάλων και φυσικά το παιχνίδι διακόπηκε εις βάρος σας και σας αφαιρέθηκαν αρχικά 3 βαθμοί ενώ τιμωρηθήκατε και με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Μέσα σε μια νύχτα βρέθηκε ένας δικαστής -εντελώς συμπτωματικά παλιός σας γνώριμος- και παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ, στις 3 τα ξημερώματα, σας επέστρεψε τους βαθμούς και σας επέτρεψε να παίξετε με κόσμο. Ξέρετε ποιοι δρουν στις 3 τα ξημερώματα. Μόνο οι κακοποιοί που δεν θέλουν να γίνουν αντιληπτοί την ώρα της διάρρηξης.

Την επομένη που έγινε το παιχνίδι σας με την ΑΕΚ εισέβαλε ο πρόεδρός σας με το κουμπούρι στη μέση μέσα στο γήπεδο και όσοι βρέθηκαν μπροστά του έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν στα αποδυτήρια.

Εδώ τελειώνουν όλα. Τι άχυρα πουλάτε σε όλη την Ελλάδα νομίζοντας ότι πρόκειται για τους οπαδούς σας που έχουν συνηθίσει στο σανό που τους ταΐζετε και δεν μπορούν να αλλάξουν τροφή;

Παρακάτω δεν έχει. Αν μπήκε ή δεν μπήκε γκολ, αν σφύριξε ή δεν σφύριξε ο διαιτητής, αν μπορέσατε ή δεν μπορέσατε να τιθασεύσετε τον βλάκα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς του κόσμου από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Ρίνγκο με το πιστόλι στο ζωνάρι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και δικαίως χάσατε με 0-3 και σας αφαιρέθηκαν και 3 βαθμοί ενώ τιμωρήθηκε και η έδρα σας.

Δύο φορές χαριστική απόφαση για τα μάτια του πιστολέρο σας δεν γίνεται να υπάρξει ακόμα κι αν στείλετε στην Αθήνα τον Πούτιν με Μινγκ να μας βομβαρδίσει.

Άντε γεια χαβαλέδες κι αν την βρίσκετε εξακολουθήστε να κλαψομουνιάζετε με τον Μίνο να δίνει το παράγγελμα.

Όσο για την ΕΡΤ, τελικά σας ταιριάζει απόλυτα το μαύρο εκεί στην Αγία Παρασκευή. Τυλιχτείτε σ' αυτό και καλά να περνάτε. Εγώ από τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ που θα τολμήσουν να με χρεώσουν με τέλη για την κρατική τηλεόραση το συγκεκριμένο ποσό θα το καταθέτω στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ας πάνε από εκεί να το εισπράξουν…