Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τεράστια Προσοχή! Μάτια και στις κωλότσεπες σήμερα!


Ο Ρίνγκο παίρνει το όπλο του

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η κυβέρνηση θέλει όσο τίποτα την ΑΕΚ εκτός τελικού! Ένας τελικός μεταξύ ΠΑΟΚ και Λάρισας είναι αυτό που ονειρεύονται για να γλιτώσουν από ενδεχόμενους μπελάδες. Επίσης θέλουν τον ΠΑΟΚ κυπελλούχο για να εξευμενίσουν τους ΠΑΟΚτζήδες και να ηρεμήσουν τα πράγματα. Γι' αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν την έκδοση της απόφασης όταν την προηγούμενη φορά και για να ευνοήσουν τον ΠΑΟΚ να παίξει με κόσμο εναντίον της ΑΕΚ και να του επιστραφούν οι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έβγαλαν την απόφαση κυριολεκτικά εν μία νυκτί και μάλιστα στις 3 τα ξημερώματα!
Για δείτε κύριοι που δεν προσέξατε τίποτα αυτές τις
τρεις φωτογραφίες σε συνέχεια. Κάνει ή δεν κάνει
ο κουμπουροφόρος απειλητική κίνηση να τραβήξει
το περίστροφο; Προσέξτε τον παίκτη του ΠΑΟΚ
που μόλις αντιλαμβάνεται τι πάει να κάνει ο
πρόεδρός του αρχίζει να τρέχει για να τον σταματήσει.
Και τι κάνει ο Ρίνγκο τελικά; Δείτε στην τελευταία
φωτογραφία. Επιτίθεται στον Βασίλη Δημητριάδη
που μη γνωρίζοντας τις προθέσεις του μαινόμενου
Σαββίδη σπεύδει να προστατεύσει τον Λαμπρόπουλο!

Φυσικά το ίδιο επιθυμούν και στον ΠΑΟΚ (και ας λέει ο Πασχαλάκης ότι θέλει την ΑΕΚ στον τελικό) για να πάνε σε μια δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους και να ενισχύσουν το παραμυθάκι περί καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Με την ΑΕΚ αντίπαλο στον τελικό ξέρουν ότι δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Αλλά και ο Κούγιας και κατ' επέκταση η Λάρισα θέλει τον ΠΑΟΚ στον τελικό επειδή ονειρεύεται ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στην έφεσή του και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα οπότε αυτοί θα βγουν στην Ευρώπη σαν φιναλίστ του κυπέλλου! Και πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Συνδυαστικά! Επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ για επεισόδια που θα γίνουν σήμερα. Αυτό ονειρεύονται! Εμείς θα τσιμπήσουμε;
Αυτή η φωτογραφία φυσικά και δεν χρειάζεται
σχόλια. Θυμίζει άλλες εποχές. Οι πάντες στην
υπηρεσία του Βεζίρη. 
Μια ακόμα ενδιαφέρουσα φωτογραφία που δείχνει
τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν πέσει με απόγνωση
πάνω στον Ρίνγκο (για να τον συνετίσουν ή για να τον
αφοπλίσουν;) ενώ ο παίκτης δίπλα στον Μπακασέτα
φαίνεται να γελάει ειρωνικά με τα καμώματα του προέδρου
του. Όλα αυτά έγιναν επειδή... κανείς δεν κατάλαβε ότι
μπήκε ο Σαββίδης με όπλο μέσα στο γήπεδο...

Μαζεύτηκαν πολλοί, λοιπόν, που θέλουν την ΑΕΚ εκτός τελικού. Αυτό σημαίνει ότι για να το πετύχουν θα φροντίσουν να προκληθεί ο κόσμος της ΑΕΚ και να προβεί σε επεισόδια που σκοπό θα έχουν την τιμωρία της έδρας της αλλά και την αφαίρεση βαθμών. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία για φέτος να την στήσουν στην ΑΕΚ και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Γι' αυτό απαιτείται η ύψιστη προσοχή από όλους:
Εδώ έχουμε μια τρελή φωτογραφία αμέσως μετά
τη διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός εις βάρος
του ΠΑΟΚ για το ρολό της ταμειακής που έφαγε στο
κεφάλι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Περίεργο,
γιατί γελάνε σαν χάχες πατέρας και γιος αφού
ξέρουν ότι την έχουν βάψει; 
Εντάξει, μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μη
δίνει την απάντηση στο πιο πάνω ερώτημα...
Αυτή όμως;

- Από τη διοίκηση, που δεν πρέπει να επιτρέψει να παιχτούν παιχνίδια στις πλάτες της ΑΕΚ. Πρέπει να υπάρχει περιφρούρηση σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά του γηπέδου. Αν τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους θα είναι σα να παίζουμε το παιχνίδι τους και σα να τους κάνουμε το χατίρι να παραιτηθούμε από την κατάκτηση του κυπέλλου!

- Από τους παίκτες που πρέπει να κινήσουν γη και ουρανό για να μη την πατήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Αφενός πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε και με καθαρό σκορ πρόκρισης και αφετέρου να προσέξουν πολύ τη συμπεριφορά τους απέναντι σε διαιτητές και αντιπάλους. Μια δαμόκλειος σπάθη θα επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους και στο παραμικρό λάθος θα κοπεί το νήμα που την συγκρατεί και θα πέσει να τους τα κόψει. Απαγορεύεται η απόσπαση προσοχής έστω και για μισό δευτερόλεπτο του καθενός που θα αγωνιστεί αλλά και όσων θα κάθονται στον πάγκο. Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα πάνω στον κάθε ποδοσφαιριστή περιμένοντας από εκείνον να καταθέσει στο παιχνίδι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του. Περιπατητές σήμερα δεν χωράνε στην εντεκάδα που θα αγωνιστεί.

- Και τέλος, αν κάποιος από τους οπαδούς της ομάδας νιώθει ότι δεν βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση που απαιτείται και που πρέπει να είναι εκείνη της απόλυτης ηρεμίας, καλύτερα να μη πάει στο γήπεδο και να προτιμήσει να δει το ματς από την τηλεόραση! Όλα θα κρέμονται από μία κλωστή! Μη τσιμπήσει κανείς και τους δώσει την ευκαιρία που θα ψάχνουν! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο προβοκάτσιας γι' αυτό οι πάντες θα πρέπει να έχουν μάτια ακόμα και στην πλάτη τους. Προσοχή στους διπλανούς, στους μπροστινούς, στους πίσω.

Τέλος να πούμε ότι είναι τιμή να ξέρουμε ότι στελέχη της κυβέρνησης είναι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ (Φλαμπουράρης, Λαλιώτης, Στρίτζης, Πάντζας κ.λπ.) και τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια που πρόσφεραν στην υπόθεση της ανέγερσης του γηπέδου μας, αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων της κυβέρνησης με τους ψηφοφόρους της στη Θεσσαλονίκη για να μην υποστεί απώλεια ψήφων εξ αιτίας της υπόθεσης τιμωρίας του ΠΑΟΚ, ούτε στην προσπάθεια να λειανθούν οι σχέσεις της με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαββίδη. Στο κάτω-κάτω ας προειδοποιούσαν τον επίδοξο καναλάρχη, εκδότη και οικονομικό υποστηριχτή τους να επιλέγει με μεγαλύτερη προσοχή πού θα τραβάει το κουμπούρι του. Η ΑΕΚ ούτε διαπραγματεύεται για τέτοια ζητήματα ούτε γίνεται συμμέτοχος σε πολιτικά παιχνίδια. Δεν της το επιτρέπει η ιστορία της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: