Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Κουκουλοφόροι προβοκάτορες που μιλούσαν ρώσικα προσπάθησαν να τα κάνουν μπάχαλο στο ΑΕΚ-Λάρισα

Επειδή κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι γράφαμε ευφάνταστα σενάρια για πιθανή προβοκάτσια σε βάρος της ΑΕΚ στον ημιτελικό με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, απολαύστε την παρακάτω εξέλιξη και δείτε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι το νου μας στους διπλανούς μας για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το στήσιμο που κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μας κάνουν!

Η ομάδα περιφρούρησης των οπαδών της ΑΕΚ κατάφερε να σταματήσει 20 περίπου άτομα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης, που ήταν έτοιμοι για προβοκάτσια! Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται στη "Live Sport", μια ομάδα κουκουλοφόρων, που αποτελείτο από 20 άτομα περίπου, που δήλωναν οπαδοί της ΑΕΚ, βρέθηκε (από το 10ο λεπτό και μετά) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την ΑΕΛ. Ξεχώριζαν, διότι αφενός φορούσαν full face, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ είχαν όλοι τους καινούργια κασκόλ που ήταν ολοφάνερο ότι τα είχαν αγοράσει λίγο πριν και όλοι κρατούσαν από μία σακούλα με κλειστά μπουκάλια.

Πήραν θέση στην τελευταία σειρά της θύρας 13 και ήταν κάπως αποκομμένοι και εκτός κλίματος σε σχέση με τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες. Δεν συμμετείχαν στα συνθήματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ενώ δεν χειροκροτούσαν και τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι, οι υπόλοιποι θεατές της 13, αλλά και αυτοί της θύρας 15 τους θεώρησαν ύποπτους.

Για να απομακρυνθούν από το γήπεδο χρειάστηκε η συμβολή του τμήματος της άρσης βαρών της ΑΕΚ, που (ειδικά τελευταία) είναι stand by στο ΟΑΚΑ. Τους πλησίασαν, τους οδήγησαν εκτός του Σταδίου και τους συνόδευσαν μέχρι τον ΗΣΑΠ Ειρήνης, αφού πρώτα τους έβγαλαν φωτογραφίες. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως σύμφωνα με μαρτυρίες μιλούσαν ρώσικα!