Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

This is AEK και πώς σας λυπάμαι καημένοι γαύροι


Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Είναι άξιοι λύπησης εκείνοι που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ναι, μεγάλου. Μεγάλου γιατί εμείς δεν είμαστε κομπλεξικοί σαν τον φούσκα που το παίζει πρόεδρος εκεί στο λιμάνι για να αποκαλούμε τον Ολυμπιακό απλά ιστορική αλλά όχι μεγάλη ομάδα. Αν και κάτω από την δική του ηγεσία και της κουστωδίας των στενών του συνεργατών, θα κάνω την δυσοίωνη γι' αυτούς πρόβλεψη ότι σύντομα ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ μικρό σωματείο. Εκεί προβλέπω ότι θα τον καταντήσουν με τα καμώματά τους.

Όταν μια ομάδα βάζει σαν πρώτο στόχο της, όχι να ενισχυθεί για να αλλάξει την περσινή αξιολύπητη εικόνα της, όχι να πεισμώσει και να προσπαθήσει αγωνιστικά να ανατρέψει την θλιβερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό της, αλλά να κυνηγάει την ΑΕΚ από πίσω σε κάθε κίνησή της με σκοπό να της την χαλάσει, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την κατρακύλα που έχει πάρει. Αυτό νομίζει η παρέα των χοντρών του λιμανιού ότι έχει ονειρευτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού; Η ντροπή ξεχειλίζει από κάθε σοβαρό φίλαθλο της ομάδας τους για τα καραγκιοζιλίκια των διοικούντων της. Και βλέπει ότι αυτό που προέτρεπε ο πρόεδρός τους όλους τους άλλους, δηλαδή να επενδύσουν και να φτιάξουν ομάδες, ο ίδιος δεν το εφαρμόζει. Αντίθετα επιδίδεται σε γελοίες συμπεριφορές που ξεφτιλίζουν την ομάδα του Πειραιά και μειώνουν το πρεστίζ της ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζουν την όποια αξιοπρέπεια τους έχει απομείνει.

Ο μεγάλος σύλλογος κύριοι, πρέπει και να είναι και να φαίνεται μεγάλος. Και στην περίπτωσή σας αυτό το μεγαλείο το δώσατε τροφή στα ψαράκια του λιμανιού. Όσο για εμάς, μέσα σ' αυτό το πούλμαν του πιο πάνω βίντεο βρίσκεται το μέλλον μας και είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να το στηρίξουμε σ' αυτή την τόσο ενθουσιώδη γενιά των πιτσιρικάδων, η οποία μεγαλώνει αποστρεφόμενη τις μεθόδους με τις οποίες, δυστυχώς, γαλουχείτε την δική σας γενιά πιτσιρικάδων. Αλλά ελπίζω να γνωρίζετε ότι το καθαρό, γάργαρο νερό, ξεπλένει και εξαφανίζει τη λάσπη και τα περιττώματα με τα οποία μαγαρίζετε ό,τι αγνό και αμόλυντο υπάρχει δίπλα σας. Ποτέ δεν συμβαίνει το αντίθετο…