Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Διπλασίασε τις νίκες της η ΑΕΚ Κ19 στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0

Η ΑΕΚ Κ19 πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκας Κ19, αυτή τη φορά επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0.

Η ΑΕΚ Κ19 ήταν καλύτερη σε όλο το ματς έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Άνοιξε το σκορ με τον Μαχαίρα στο 24' με ωραίο πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Λίγο νωρίτερα είχε ένα καλό σουτ με  τον Μπούση στο 17'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Κ19 είχε τις ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς, όπως μια γυριστή κεφαλιά του Τσιβελεκίδη στο 48', αλλά δεν τα κατάφερνε να σκοράρει με αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα στον ΠΑΣ να ανέβει στο γήπεδο, ευτυχώς όμως χωρίς να γίνει απειλητικός για την κιτρινόμαυρη εστία. Τελικά ήταν η ΑΕΚ εκείνη που κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα γκολ σε μια από τις πολλές της αντεπιθέσεις, στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πετούση, καθώς οι αντίπαλοί της είχαν βγει μαζικά στην επίθεση για να ισοφαρίσουν.

ΑΕΚ Κ19: Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης, Μαλισσιώβας, Χριστόπουλος, Μάρκου, Μαχαίρας, Μπογκντάνι.