Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Όχι κι εσύ ρε Θωμά!

Το νου σου Θωμά. Προβοκάτσια! Αυτοί οι Ταλιμπάν φοράνε πράσινα!

- Περίμενε ο λαός τής ΑΕΚ με κομμένη την ανάσα να ακούσει την πρόταση που είχε να καταθέσει ο Θωμάς Μαύρος. Μαύρος είναι αυτός, σου λέει, δεν θα έκανε τέτοια κίνηση αν δεν είχε κάτι χειροπιαστό στα χέρια του. Τόσες και τόσες φορές τού είχαν προτείνει να μπει μπροστά και πάντα αρνιόταν με το πρόσχημα ότι δεν υπήρχε κάτι σίγουρο για να αισθάνεται ότι θα μπορέσει με ασφάλεια να αναλάβει κάποιο πόστο. Το κύρος τού Θωμά άλλωστε δεν το αμφισβητεί κανένας. Ήταν φυσικό να μη ρισκάρει με τον Ξενιάδη ή τον κάθε τυχάρπαστο που εμφανιζόταν από το πουθενά. Και ξαφνικά ο Μαύρος έρχεται και του λέει του κόσμου να κάνουν έρανο για να σώσουν την ΑΕΚ. Να ανοίξουν, λέει, ένα λογαριασμό. Μα βρε Θωμά μου, ούτε που θυμάται ο ΑΕΚτζής ποιος λογαριασμός στη σειρά είναι αυτός που θα ανοιχτεί. Ο τρίτος; Ο τέταρτος; Ο εικοστός; Λογαριασμό άνοιξε η Ερασιτεχνική, ο Αδαμίδης, οι Supporters, ο Τροχανάς, ο Δημητρέλος, ο Αθηνής. Και τώρα εσύ. Σε ποιον διάολε να τρέξουν να καταθέσουν αυτοί οι άνθρωποι από το υστέρημά τους; Γιατί Θωμά μου έκαψες μόνος σου τον τελευταίο άφθαρτο άνθρωπο που τους είχε απομείνει για να στηρίξουν στο μέλλον την προσπάθεια να ξαναζωντανέψουν τα όνειρά τους; Εσένα!

- Πρέπει να προσέξουν καλά οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν αύριο στο Γκντανσκ δίπλα στην Εθνική μας στον αγώνα εναντίον των Γερμανών. Όχι παρεκτροπές γιατί μας την έχουν στημένη. Δεν το έχουν σε τίποτα να μας επιβάλλουν κανένα πολυετή αποκλεισμό για ψύλλου πήδημα. Οι Swan & Bacon θα έχουν επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους από την ΟΥΕΦΑ και θα παρακολουθούν κάθε μας κίνηση. Πάθος, τραγούδι, στήριξη στην Ελλαδάρα, αλλά χωρίς ακρότητες και υστερίες. Όσο και να προκληθούν -που θα προκληθούν- πρέπει να μείνουν Παναγίες. Πολλοί κάνουν "κρα" για να μας εκθέσουν. Μην πέσουμε μόνοι μας σαν τα ποντικάκια στην παγίδα τους.

- Του ορκίστηκαν, λέει, του Θωμά Μαύρου οι οργανωμένοι, ότι θα σταθούν δίπλα του σαν ορκισμένοι Ταλιμπάν! Ναι, αλλά δεν του διευκρίνισαν τι Ταλιμπάν θα είναι. Ταλιμπάν φιλοΜπινλαντενικοί, φιλοΑγιατολαχικοί, φιλοΧαμασικοί, φιλοΦαταχιστές, φιλοΑλκαϊντικοί, φιλοΠειρατικοί ή φιλοΠατησιώτες; Έτσι για να ξέρει και ο Θωμάς από πού θα του έρθει η… κεραμίδα!

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Έχω σταματήσει να παρακολουθώ κάθε προσπάθεια που γίνεται για την επιβίωση της ΑΕΚ απ' όπου κι αν προέρχεται.

Όσο καλές και να είναι οι προθέσεις, στο υπάρχων διαμορφωμένο σκηνικό δεν έχουν πρακτικό αντίκρυσμα...

Από την στιγμή που το σχέδιο Ντέμη δεν προχώρησε έχω σταματήσει να ελπίζω...

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

@ BALADEUR

Είναι κρίμα άνθρωποι σαν τον Μαύρο να εκτίθενται με τέτοιο τρόπο. Έρανο ξέραμε να κάνουμε και μόνοι μας. Εγώ όταν πληροφορήθηκα ότι κάτι ετοιμάζει ο Μαύρος περίμενα ότι λόγω του κύρους του έχει κάνει επαφές με τίποτα φραγκάτους και τους έψησε να μπουν στην ΑΕΚ. Αφού και ο Μαύρος μας παρέμπεψε στην επαιτεία δεν έχουμε καμιά ελπίδα σωτηρίας.

Μόνο αν ο Ντέμης τελικά καταφέρει να κάνει τίποτα. Αλλιώς είναι μονόδρομος το Πρωτοδικείο...